«Δεν είχα έμμηνο ρύση 4 χρόνια, κιτρίνισε το δέρμα» - Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του GNTM για την "μάχη" της με την ανορεξία

«Τα χαμηλότερα κιλά που έφτασα ήταν 36, με ύψος 1.76»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν είχα έμμηνο ρύση 4 χρόνια, κιτρίνισε το δέρμα» - Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του GNTM για την

Συγκλόνισε με την εξομολόγηση της πρώην παίκτρια του GNTM σχετικά με την νευρική ανορεξία που πέρασε πριν από περίπου 5 χρόνια. Αφορμή για να μιλήσει ανοιχτά και στην τηλεόραση - αφού στο προφίλ της στο Instagram έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις - στάθηκε η αποκάλυψη της Εριέττας Κούρκουλου.

Η Εριέττα σε ανάρτηση της έκανε γνωστό πως για να χωρέσει στο XS έκανε 16ωρες νηστείες και μετρούσε τις θερμίδες της στα φαγητά με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα με την περίοδο της και να έχει πολλά προβλήματα με την υγεία της - δείτε την μακροσκελή ανάρτηση της.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 λοιπόν πρόβαλλαν την ανάρτηση της, με την πρώην παίκτρια του GNTM να βγαίνει αμέσως μετά και να μιλάει για τον δικό της αγώνα για να αποκτήσει πίσω την υγεία της και τα κιλά της.

Η εξομολόγηση του πρώην μοντέλου του GNTM για την νευρική ανορεξία

«Δεν είχα ποτέ παραπάνω κιλά, ήμουν ένα πολύ υγιές κορίτσι, απλά το μυαλό μας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος και εχθρός ταυτόχρονα πάντα. Βρισκόμουν σε μια αγχωτική σχολή. Σπούδαζα νομική και παράλληλα έκανα και μόντελινγκ οπότε με επηρέασε πάρα πολύ η δουλειά που έκανα τότε, το κομμάτι των άλλων κοριτσιών και το πόσα κιλά ήταν εκείνες. Οπότε άρχισα να υποβάλλω τον εαυτό μου σε διάφορες διαδικασίες δίαιτας, νηστείας.

Ξεκίνησα μόνο τρώγοντας φρούτα και λαχανικά, πίνοντας χυμούς, ίσα ίσα για να αντέξω την ημέρα και να καταφέρω να κάνω όσα έπρεπε τότε. Επηρεάστηκε πάρα πολύ η υγεία μου, δεν είχα έμμηνο ρύση για 4 χρόνια, πάρα πολλά οργανικά θέματα, έχεις επεισόδια αμνησίας γιατί το σώμα ατροφεί, κιτρίνισε το δέρμα, είχα θέμα με τα δόντια, πάρα πολλά θέματα. Τα χαμηλότερα κιλά που έφτασα ήταν 36, με ύψος 1.76», αποκάλυψε η Κατερίνα Βισέρη, συγκλονίζοντας το πάνελ της εκπομπής.