Νίκος Κουρής: Απαντά για τη φιγούρα της Έλενας Τοπαλίδου στον γάμο τους – «Δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν»

«Έχει βαθιά πίστη, δέος με την έννοια της εκκλησίας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Κουρής: Απαντά για τη φιγούρα της Έλενας Τοπαλίδου στον γάμο τους – «Δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν»

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου με την Έλενα Τοπαλίδου, για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την χορευτική φιγούρα που έκανε εκείνη κατά τη διάρκεια της τελετής και σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους από τις εκπομπές και τα social media.

Ο Άρης Καβατζίκης ήταν εκείνος συγκεκριμένα που έκανε την ερώτηση γύρω από τα εν λόγω σχόλια, με τον Νίκο Κουρή να απαντάει αρχικά: «Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο μας, μέχρι που έγινε αυτό το στιγμιότυπο που είδατε, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Κατ' αρχάς η Έλενα αυτό το έκανε, επειδή είναι η... Έλενα. Το έκανε με χαρά, ούτε ήθελε να προσβάλει κανέναν, ούτε θεωρώ ότι πρόσβαλε κανέναν».

Δείτε επίσης: Νίκος Κουρής: «Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει...» - Η πρώτη ανάρτηση του μετά τον γάμο

Η αποκάλυψη του Νίκου Κουρή για τη σύζυγό του και τις αντιδράσεις

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Νίκος Κουρής, υπήρχαν αρκετά σχόλια τις προηγούμενες μέρες: «Βεβαίως μπορεί ο καθένας να σκεφτεί ό,τι θέλει. Από την άλλη μεριά, πάντα σκέφτομαι ποια είναι η ανάγκη σου, όταν κάτι σε προσβάλλει να βγεις και να το πεις. Αν κάτι αλήθεια σε προσβάλλει, απλά το αποφεύγεις, δεν βγαίνεις από πάνω. Προσωπικά τουλάχιστον δεν μου αρέσει να το κάνω».

Κλείνοντας υπερασπίστηκε τη σύζυγό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Έλενα ήταν τόσο χαρούμενη, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά. Ήταν ένα πράγμα σαν κοσμογονία, σαν ένα παιδί που τρώει για πρώτη φορά σοκολάτα. Με το σώμα της αντιλαμβάνεται τα πάντα. Η Έλενα διατηρεί μία παρόρμηση, σε σοκαριστικό βαθμό μερικές φορές, γιατί δεν πιστεύεις ότι ένας ενήλικος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Αυτή η αντίφαση είναι και όλη της η γοητεία».

Σε διαφορετικό σημείο κατέληξε: «Έχει βαθιά πίστη, αληθινό δέος με την έννοια της εκκλησίας. Είναι μόνο μία υπόκλιση στο μυστήριο του γάμου, γιατί με την Έλενα ήταν πραγματικά ένα μυστήριο. Βεβαίως μετά, που έγιναν όλα αυτά, επειδή είναι πολύ ευαίσθητη και δεν θέλει να προκαλεί, είπε “Ίσως δεν έπρεπε να το κάνω”. Αλλά δεν ήθελε να προσβάλλει»