Έμιλυ Κολιανδρή: «Σε λίγο θα βάλω τα κλάματα» - Τι δήλωσε για τους μήνες που πέρασαν

«Δέκα ώρες την ημέρα, με διάβασμα τρελό»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έμιλυ Κολιανδρή: «Σε λίγο θα βάλω τα κλάματα» - Τι δήλωσε για τους μήνες που πέρασαν

Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Έμιλυ Κολιανδρή το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, και μίλησε μεταξύ άλλων για τις ζόρικες μέρες που περνάει, καθώς υπάρχουν πολλές μαζεμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις με θεατρικές παραστάσεις και πολύωρα γυρίσματα για την σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ στην οποία πρωταγωνιστεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην πορεία της κουβέντας τους: «Σε λίγο θα βάλω τα κλάματα»!

Η παρουσιάστρια αρχικά την υποδέχτηκε με γλυκά λόγια και κομπλιμέντα για την εμφάνισή της, με την καλεσμένη της να την ευχαριστεί για τις φιλοφρονήσεις. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς καταφέραμε να τα πούμε από κοντά», αλλά συμπλήρωσε αμέσως μετά ότι θέλει να δώσει χρόνο στον εαυτό της: «Δεν μπορώ να τα ξανακάνω όλα μαζί, θαυμάζω αυτούς που κάνουν καθημερινές σειρές. Όταν είσαι έξω από τον χορό, το βλέπεις διαφορετικά, το κρίνεις. Είναι πολύ δύσκολο, ένα μάθημα, σαν να κάνεις πρωταθλητισμό, είναι δέκα ώρες την ημέρα, με διάβασμα τρελό γιατί κάνουμε πολλές σκηνές, και ένα σενάριο δύσκολο!».

Δείτε επίσης: Ηλέκτρα: ''Έπεσε'' το twitter με τη σκηνή βιασμού της Ηλέκτρας - Απόλυτη αποθέωση για την Έμιλυ Κολιανδρή

Ζορισμένο διάστημα για την Έμιλυ Κολιανδρή

Η Έμιλυ Κολιανδρή υπογράμμισε στη συνέχεια: «Με βρίσκεις σε μια πολύ ζορισμένη περίοδο. Μπορεί να βάλω τα κλάματα σε λίγο», με τις δύο γυναίκες ωστόσο να ξεσπάνε σε γέλια και να λένε πως ευτυχώς... ξεκίνησαν τα σχολεία, καθώς έχουν και οι δύο παιδιά σε παρόμοια ηλικία. «Ευτυχώς κάναμε 10 μέρες παύση από το σίριαλ, που νόμιζα ότι ήταν δύο, γιατί δεν κατάλαβα πότε πέρασαν. Είχα και έξτρα παραστάσεις μέσα στις γιορτές. Είχα αναλάβει και άλλα πράγματα θεατρικά, γιατί δεν ήξερα τι με περίμενε. Έχω κάνει σίριαλ στο παρελθόν που παίζονταν 2-3 μέρες την εβδομάδα, που δεν ήταν τόσο απαιτητικά, γι' αυτό πίστευα ότι θα τα καταφέρω άλλα δεν τα υπολόγισα σωστά». Παράλληλα με την «Ηλέκτρα», η πρωταγωνίστρια εμφανίζεται ως Βασίλισσα Αμαλία στην παράσταση την «Amalia melancholia, η βασίλισσα των φοινίκων», στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων