Γιώργος Λιάγκας για Εριέττα Κούρκουλου: «Πώς επηρεάστηκε μια γυναίκα να βλέπει τον εαυτό της και να πρέπει να είναι σαν στύλος της ΔΕΗ...»

«Βρέθηκε κάποιος στον δρόμο της να της πει είσαι χοντρή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Εριέττα Κούρκουλου: «Πώς επηρεάστηκε μια γυναίκα να βλέπει τον εαυτό της και να πρέπει να είναι σαν στύλος της ΔΕΗ...»

Την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου με την προσωπική της εξομολόγηση για την υγεία της, που δημοσίευσε πριν από μία ημέρα στα social media, σχολίασαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στην εκπομπή Το Πρωινό, την Τρίτη 9/1.

Συγκεκριμένα η Εριέττα Κούρκουλου είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες της και ένα μακροσκελές κείμενο, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυπτε τα πάντα για τις εξαντλητικές δίαιτές που έκανε αλλά και για τις επιπτώσεις που είχαν στο σώμα και την υγεία της.

Η ευχή μου για την νέα χρονιά έγινε ήδη πραγματικότητα - Να κερδίσω πίσω την υγεία μου!
Να καταφέρω να με εμπιστευτεί ξανά το σώμα που έχω βασανίσει τόσο…
Να ξεχάσει ότι το στερούσα με 16ωρες νηστείες και μετρημένες θερμίδες, από το φαγητό - το καύσιμο που είχε τόση ανάγκη. Να ξεχάσει ότι ακόμα και όταν μου έλεγε με τον τρόπο του ότι πονούσε ή χρειαζόταν ξεκούραση, εγώ συνέχισα να το καταπονώ για να γράψω χιλιόμετρα και να καταφέρω να "γραμμώσω"...» (δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτησή της).

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Ειλικρινά, μια γυναίκα μορφωμένη, μια γυναίκα με κοινωνική ευαισθησία, μια γυναίκα πάρα πολύ πλούσια. Πώς επηρεάστηκε μια γυναίκα που δεν είχε ανάγκη από τίποτα, να βλέπει τον εαυτό της και να πρέπει να είναι σαν στύλος της ΔΕΗ» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Ρωτώ λοιπόν, ένας άνθρωπος επιτυχημένος, πλούσιος, μορφωμένος, με κοινωνική δράση, κοινωνική διάσταση και με ένα όνομα βαρύ στην ελληνική κοινωνία… Βρέθηκε κάποιος στον δρόμο της να της πει είσαι χοντρή και αναγκάστηκε να υποβάλει σε αυτά τα μαρτύρια τον εαυτό της» προσθεσε στη συνέχεια.

Η τρυφερή φωτογραφία το γιο της

«Είμαι η μαμά σου.
Είμαι και άνθρωπος βέβαια, γι’αυτό και τσαντίζομαι καμιά φορά όταν δεν ακούς, αγανακτώ τα βράδια που με κρατάς ξάγρυπνη και αναρωτιέμαι πολλές φορές «τι κάνω λάθος;».
Όμως είμαι και πάλι πρώτα η μαμά σου…

Γι’αυτό και καταφέρνω να βρίσκω υπομονή η οποία πριν από εσένα δεν υπήρχε.
Γι’αυτό και όταν σε χαζεύω να κοιμάσαι ξεχνάω την κούρασή μου και όταν με φωνάζεις να παίξουμε κάνω τον καραγκιόζη παρόλο που τα μάτια μου κλείνουν και το σώμα μου πονάει ολόκληρο.
Καταφέρνω να κάνω όλα τα παραπάνω, γιατί θυμάμαι πως ήταν τότε που είχαμε ήσυχα βράδια και κοιμόμασταν ένα οκτάωρο χωρίς διακοπή.

Θυμάμαι την ελευθερία του να επιστρέφω αργά από την δουλειά χωρίς να αισθάνομαι τύψεις.
Θυμάμαι πολύ καλά την ζωή όταν υπήρχε πρόγραμμα και μπορούσα να κάνω σχέδια για το άμεσο μέλλον - την ζωή τότε που μπορούσα απλά να ξαπλώσω και να διαβάσω το βιβλίο μου χωρίς καμία ενόχληση.
Θυμάμαι πολύ καλά την ζωή μου πριν από εσένα και δεν μου λείπει καθόλου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου.