Σάββας Πούμπουρας: «Παιδιά μπαίνω...» - Η ανάρτηση για την συμμετοχή του στο Survivor

«Για έγκυρη ενημέρωση»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μπορεί οι πρώτοι παίκτες να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο Survivor για φέτος, ωστόσο αναμένονται και άλλες προσθήκες οι οποίες θα κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο ανατρεπτικό. Πολλά είναι τα σενάρια που θέλουν τον Σάββα Πούμπουρα να είναι ο επόμενος πάικτης που θα δούμε φέτος.

Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για τη συμμετοχή του στο Survivor

Το πρωί της Τρίτης 9/1, η εκπομπή Το Πρωινό πρόβαλε ένα ρεπορταζ σχετικά με τις επόμενες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Μέσα σε αυτές ήταν και ο Σάββας Πούμπουρας. Ο ίδιος ωστόσο απάντησε με έναν αρκετά χιουμοριστικό τρόπο και το μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα Social Media.

Δείτε επίσης: «Δεν είναι όλα λεφτά, δεν είναι όλα πρόγραμμα, παραδοτέα και πωλήσεις» - Ξέσπασε δημόσια ο Σάββας Πούμπουρας

Έτσι λοιπόν ανέβασε μια φωρογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την εκπομπή, όπου φαίνεται να είναι μέσα στα τέσσερα πρόσωπα που θα μπούν στο παιχνίδι και έγραψε: «Για έγκυρη ενημέρωση», θέλοντας έτσι να το διαψέυσει.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανέβασε και μια ακόμηκαλοκαιρινή του φωτογραφία σχολιάζοντας: «Παιδιά μπαίνω, στη φωτογραφία με βλέπετε, έχω κερδίσει ήδη την ασυλία».

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

Η ανάρτηση του για τη φωτιά στη Ρόδο

«Αυτό είναι το βίντεο που τράβηξε προχθές ο Σταύρος @natura_rodos στα Λάερμα. Το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου. Πιάσαμε την κουβέντα για το πως ένιωσε εκείνη τη στιγμή που βρισκόταν λίγα μέτρα απ τις φλόγες μαζί με τους εθελοντές.

Κατάλαβα γιατί δεν αφήνουν τα σπίτια τους. Το νησί τους. Ούτε εγώ θα το άφηνα. Θα ήθελα μέχρι τελευταία στιγμή να ξέρω ότι το πάλεψα μέχρι τέλους. Με κίνδυνο της ζωής μου. Τίποτα δεν θα με κρατούσε μακριά του. Δεν είναι εύκολο να πεις: «τα παρατάω». Αν τα παρατούσαν όλοι, θα ήμασταν τελειωμένοι..», επισήμανε.