Σίσσυ Χρηστίδου: «Κάθε χρόνος που περνάει πάντα μένει η άδεια θέση στο τραπέζι...» - Η εξομολόγηση για το θάνατο που την έχει στιγματίσει

Η αναφορά στην απάτη εις βάρος της με χάπια αδυνατίσματος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Κάθε χρόνος που περνάει πάντα μένει η άδεια θέση στο τραπέζι...» - Η εξομολόγηση για το θάνατο που την έχει στιγματίσει

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, όταν την συνάντησε έξω από το κανάλι της το MEGA. Η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι, αναφέρθηκε στις γιορτές των Χριστουγέννων που έκανε μαζί με οικογενειακά της πρόσωπα, ενώ αποκάλυψε τι θέλει να της φέρει το νέο έτος.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την απάτη εις βάρος της, όταν παράνομες εταιρίες στο εξωτερικό χρησιμοποίησαν το όνομα και το πρόσωπο της για να πλασάρουν χάπια αδυνατίσματος. Μάλιστα, σχετικά είχε κάνει και μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

«Η χρονιά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, πολλές εκπομπές, πολλά σήριαλ, νομίζω ότι η τηλεόραση είναι στα πάνω της και αυτό είναι σπουδαίο γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν δουλειά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι», ανέφερε αρχικά για την τηλεόραση η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ηρεμία. Φέτος θέλω να είναι μια βαρετή χρονιά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και για εμένα προσωπικά ήταν ιδιαίτερα δύσκολα», ευχήθηκε για το νέο έτος, μιλώντας για το τι θέλει να της φέρει.

Σχετικά με τις γιορτές των Χριστουγέννων που πέρασε με τα παιδιά της, αποκάλυψε πως: «Είχα πάει στο Λονδίνο σε ένα φιλικό σπίτι. Περάσαμε ωραία οικογενειακά και μετά Θεσσαλονίκη στον μπαμπάκα μου και στον αδερφό μου. Φέτος ήταν πιο εύκολο. Κάθε χρόνος που περνάει πάντα μένει η άδεια θέση στο τραπέζι και πάντα εκείνες τις ημέρες είναι πιο έντονη η παρουσίαση της. Κρατάς όσα άφησε πίσω της για εμάς».

Όσον αφορά την απάτη εις βάρος της, για ακόμα μια φορά είπε: «Ο κόσμος είναι πολύ υποψιασμένος και δεν πιστεύει τέτοιες μπούρδες! Παράνομα χρησιμοποίησαν το όνομα μου για χάπια αδυνατίσματος. Πολλοί πάτησαν και το αγόρασαν, κορίτσια τα παρήγγειλαν. Δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ άκρη. Έκανα μια ανάρτηση για να διαχωρίσω τη θέση μου γιατί είναι επικίνδυνο αυτό».