Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά» - Το σχόλιο για τη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατζούν Ιλίτζαλι

«Είναι πολύ προσωπικό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά» - Το σχόλιο για τη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατζούν Ιλίτζαλι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA, σήμερα Τετάρτη 10/1. Το μοντέλο κάθισε στο πλατό και σχολίασε μαζί με το πάνελ και την παρουσιάστρια την επιστροφή του Survivor στον ΣΚΑΙ. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε, ενώ έκανε μια μικρή αναφορά και στα σχόλια που έχουν γίνει σχετικά με την σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Μάλιστα, τη σχέση αυτή σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θεωρεί ότι είναι η πιο πολύτιμη συνεργάτης - φίλη του, γιατί ακούω διάφορα άλλα κλπ, εγώ νομίζω ότι έχουν μια πολύ κοντινή σχέση, δεν υπάρχει κάτι άλλο εγώ πιστεύω και νομίζω. Είναι μια πολύ κοντινή σχέση και...».

Τα σχόλια της Βρισηίδας Ανδριώτου για το Survivor

Αρχικά, ρωτήθηκε για την συμμετοχή της Μαρίας Αντωνά στο Survivor και τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη. «Δεν θα σχολιάσω παραπάνω γιατί αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε αυτό που μας είχε κάνει το ζεύγος δύο χρόνια που ο Σπύρος ήταν μέσα και δεν είχε αντίλογο. Ξέρει ο κόσμος και το αφήνω εδώ. Έχουν γίνει πάρα πολλά γεγονότα από μεριάς τους. Όπου πηγαίνουν το σχολιάζει στους φίλους μας και όλοι του λένε ότι έχεις άδικο. Οπότε δεν το συνεχίζω», είπε χαρακτηριστικά, αφού με την παρουσιάστρια η Βρισηίδα είχε έρθει σε έντονη κόντρα.

Όταν ήρθε η συζήτηση έπειτα από ερώτηση στη σχέση ανάμεσα σε Ατζούν Ιλίτζαλι και Κατερίνα Δαλάκα, είπε πως κάτι έχει ακούσει αλλά δεν την αφορά για να το σχολίασε. «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω. Δεν μου πέφτει λόγος να το σχολιάσω είναι πολύ προσωπικό. Είπα ότι δεν με αφορά. Δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω μια προσωπική σχέση. Το ότι υπάρχει δεν ξέρω», ήταν τα λόγια της στο πλατό της εκπομπής.