Σοφία Κουρτίδου: Σε σχέση με Παραολυμπιονίκη – H αποκάλυψη και τα συγκινητικά λόγια του ζευγαριού

«Ο άνθρωπός μου, ο Γιάννης μου!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency

Φουλ του έρωτα για την ηθοποιό και τραγουδίστρια Σοφία Κουρτίδου, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με τον Παραολυμπιονίκη του στίβου Γιάννη Σεβδικαλή. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλούς τόνους, ωστόσο εκείνη είχε κάνει την αποκάλυψη τον περασμένο Νοέμβριο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έκανε συνέντευξη στον σύντροφό της.

Ακόμα μία ευχάριστη αφορμή για να γιορτάσουν ήταν η ονομαστική του εορτή, με την Σοφία Κουρτίδου να του κάνει μία πολύ γλυκιά αφιέρωση: «O άνθρωπός μου γιορτάζει! Ο Γιάννης μου, ο Γιάννης μας. Ο Γιάννης που μας έχει κάνει όλους περήφανους αμέτρητες φορές με όσα έχει κατακτήσει στον αθλητισμό και στη ζωή κι εμένα προσωπικά με κάνει περήφανη καθημερινά για όλα όσα είναι. Ο άνθρωπος μου, που αγαπάω και θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ ακόμα, γιορτάζει κι εγώ γιορτάζω κάθε μέρα μαζί του. Χρόνια μας πολλά!

Δείτε επίσης: Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Οι ευχές που δέχτηκαν η Σοφία Κουρτίδου με τον Γιάννη Σεβδικαλή

Με όμορφο τρόπο υποδέχτηκαν και οι διαδικτυακοί τους φίλοι αυτή την αποκάλυψη, αφού σύμφωνα με την Σοφία Κουρτίδου, χιλιάδες ήταν τα μηνύματα αγάπης που έλαβε τις τελευταίες ημέρες. Γι' αυτό και με νέο story, υπογεγραμμένο τον σύντροφό της, τον γάτο τους Ροσινάντε και την ίδια, θέλησε να ευχαριστήσει όσους ευχήθηκαν ευτυχισμένα χρόνια στον Γιάννη Σεβδικαλή για τη γιορτή του, και σε εκείνη να τον χαίρεται.

Σοφία Κουρτίδου Γιάννης Σεβδικαλής

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που τον έχει φιλοξενήσει διαδικτυακά. Σε συνέντευξη που της είχε παραχωρήσει εκείνος, είχε μιλήσει για το ατύχημα που είχε με τρένο και οδήγησε στον διπλό ακρωτηριασμό του, με εκείνον να αποκαλύπτει: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα το ατύχημα… Ο λόγος είναι γιατί μου έφερε την Σοφία. Είναι ένας άνθρωπος – παράδειγμα για μένα. Χωρίς να έχει συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή της, από πολύ μικρή ηλικία παλεύει για την ισότητα και την προσβασιμότητα όλων. Μας δείχνει τη μέγιστη ανιδιοτέλεια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Αν ο κόσμος μας είχε περισσότερες Σοφίες θα ήταν ένας καλύτερος κόσμος. Η Σοφία είναι παράδειγμα ανθρώπου και είναι αυτό που αγαπάω περισσότερο απ’ όλα σε εκείνη».