Νανά Παλαιτσάκη: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της που ενώ ήταν παντρεμένος μαζί της αρραβωνιάστηκε με άλλη

Πέθανε το 2019

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη, προέβη το πρωί της Τετάρτης 10/1, η Νανά Παλαιτσάκη, μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα, στην οποία και συμμετέχει. Η δημοσιογράφος για πρώτη φορά εξομολογήθηκε πως ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Σγόντζος, κατά την διάρκεια του γάμου τους πήγε κι αρραβωνιάστηκε άλλη γυναίκα, αφήνοντας τους πάντες στο πλατό με το στόμα ανοιχτό (δείτε εδώ το βίντεο).

Ποιος ήταν, όμως, ο πρώην σύζυγος της Νανάς Παλαιτσάκη, Κώστας Σγόντζος;

Ο Πρώην σύζυγος της Νανάς Παλαιτσάκη, Κώστας Σγόντζος

Ο Κώστας Σγόντζος ήταν Έλληνας παρουσιαστής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών. Έγινε γνωστός για το «Μουσικό Καλειδοσκόπιο», μία από τις πρώτες μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και το τηλεπαιχνίδι «Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα». Ακόμη, συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του Φεστιβάλ «Rock in Athens ’85».

Στο παρελθόν, υπήρξε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη, ενώ από τον πρώτο του γάμο είχε δύο κόρες.

Από το 2014 εργαζόταν στον Atlantis 105.2 FM ως μουσικός παραγωγός, ενώ έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1, τον ΣKAΪ και τον ALPHA. Εργάστηκε επίσης στους ραδιοσταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM,ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET.

Το 2019, σε ηλικία 62 ετών έφυγε από την ζωή με το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζει την λύπη του με συλλυπητήριο μήνυμα που έγραφε χαρακτηριστικά:

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον θάνατο του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού, Κώστα Σγόντζου. Πνεύμα ανήσυχο και καινοτόμο, ο Κ. Σγόντζος παρουσίασε, τη δεκαετία του ’80, την εκπομπή «Μουσικό Καλειδοσκόπιο» στην ΕΡΤ, πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εποχής, ενώ υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες της διοργάνωσης του φεστιβάλ «Rock in Athens '85». Τη δεκαετία του ’90 παρουσίασε και τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα», εκπομπή που στόχευε στην ενίσχυση των δεσμών της ευρωπαϊκής νεολαίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»