Ελένη Μενεγάκη: «Το παιδί αυτό είναι πολύ καλλιτεχνάκι...» - Το σχόλιο της για την κόρη του Σάκη Ρουβά, Αναστασία και η αποκάλυψη για τον γάμο

«Έκανε μπαμ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Το παιδί αυτό είναι πολύ καλλιτεχνάκι...» - Το σχόλιο της για την κόρη του Σάκη Ρουβά, Αναστασία και η αποκάλυψη για τον γάμο

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς στα social media, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή της, το πρωί της Τετάρτης 10/1. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο όπου μάζευε τα δικά του λαχανικά από το μποστάνι του (δείτε εδώ).

Η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα πορηγούμενο βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, με τον ίδιο και την κόρη του Αναστασία, να τραγουδούν μαζί, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, την ανάμνησή της από τον γάμου του με την Κάτια Ζυγούλη, όταν η κόρης τους ήταν ακόμα μικρή.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη του Σάκη Ρουβά

«Ο Σάκης έχει κάνει θερμοκήπια; Τι γίνεται, ρε παιδιά; Τον έβλεπα τις προάλλες, μου το έβγαλε μπροστά μου το Instagram, να τραγουδάει με την κόρη του. Όχι, η κόρη του τραγουδούσε, η Αναστασία, εκείνος ήταν δίπλα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. Το θυμάμαι όμως αυτό το γλυκό κορίτσι, που έχει γίνει κοπελάρα τώρα, στον γάμο του Σάκη με την Κάτια που ήμουν εκεί, είχε πάρει το μικρόφωνο, τραγουδούσε, χόρευε και χτυπιόταν. Πόσο να ‘ταν τότε, 10 χρονών, 11;

Λέω: το παιδί αυτό είναι πολύ καλλιτεχνάκι, το βλέπω. Έκανε μπαμ. Πολλή ενέργεια, φτου-φτου το παιδί. Τραγουδούσε και το είχε. Θα μου πεις: αν ζούσα με τον Ρουβά, κι εγώ θα μπορούσα ενδεχομένως να τραγουδάω και να "κλέψω" πέντε κινήσεις. Πάντως το παιδί το έχει. Τώρα σε ποιον καλλιτεχνικό τομέα δεν ξέρω αλλά το ‘χει πολύ» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η έκπληξη για τα γενέθλια του Σάκη Ρουβά στα μπουζούκια

Ο Σάκης Ροουβάς, είχε τα γενέθλια την Παρασκευή 5/1 και δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τις Μέλισσες. Συγκεκριμένα, την ώρα που τραγουδούσε, εμφανίστηκε στην σκηνή ο Χρήστος Μάστορας με μια εντυπωσιακή τούρτα.

Ο τραγουδιστής έμεινε έκπληκτος, την ώρα που ο συνάδελφος του και συνεργάτης του, του τραγουδούσε το "χρόνια πολλά" με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ οι θαμώνες τραβούσαν βίντεο και τραγουδούσαν μαζί τους.

Ο Σάκης Ρουβάς ιδιαίτερα συγκινημένος έσβησε τα κεράκια, αφού πρώτα έκανε ένα χιούμορ σχετικά με τον αριθμό 52, λέγοντας πως... τα έβαλαν ανάποδα.