Στέλλα Γκαντώνα: «Με φλερτάρουν, φλερτάρω κι εγώ, γιατί όχι;»

Η αποκάλυψη για την οικογένειά της και τον γάμο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέλλα Γκαντώνα: «Με φλερτάρουν, φλερτάρω κι εγώ, γιατί όχι;»

Στην εκπομπή Ελένη, παραχώρησε συνέντευξη η Στέλλα Γκαντώνα και μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία της με τον Ντίνο Σιωμόπουλο στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», για την σχέση αγάπης με την οικογένειά της, αλλά και για τα φλερτ που δέχεται και κάνει με τη σειρά της κατά καιρούς.

«Η τέταρτη σεζόν στο MEGA με βρίσκει σε ωραία δημιουργική φάση. Ο Ντίνος αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρουμε γιατί στις συνεργασίες δεν είναι δεδομένο ότι θα “κουμπώσεις” με έναν άνθρωπο, ειδικά αν δεν γνωρίζεστε από πριν. Ο ένας κόβει, ο άλλος ράβει και δένει όλη αυτή η χημεία ευτυχώς», ανέφερε αρχικά η Στέλλα Γκαντώνα για να συμπληρώσει με την αυτοκριτική της: «Μου έχει συμβεί άλλες φορές να σκεφτώ ότι θα έπρεπε να χειριστώ κάτι διαφορετικά. Κάποιες φορές που βλέπω τον εαυτό μου, λέω “Παναγιά μου” και κλείνω τα μάτια μου. Δεν θέλω να με βλέπω γιατί καταλαβαίνω πόσα λάθη κάνω. Προσπαθώ κι άλλο»

Η αντίδραση της Στέλλας Γκαντώνα όταν την αντιμετώπισαν σεξιστικά

Όπως ανέφερε δεν είναι λίγες οι φορές που είχε βρεθεί απέναντι σε σεξιστές συνομηλιτές: «Δυσκολεύτηκα με περιστατικά, και δεν έχω μπορέσει να κρατηθώ, όταν έχω απέναντί μου συνομιλητές που αισθάνομαι ότι επειδή είμαι γυναίκα έχουν μια “υποτιμητική” διάθεση απέναντί μου. Ευτυχώς είναι εξαιρέσεις και υπάρχουν ακόμα, οπότε φροντίζω με τον τρόπο μου να τους βάζω στη θέση τους».

Στην πορεία η Στέλλα Γκαντώνα αναφέρθηκε στη σχέση με την οικογένειά της όπου δηλώνει: «Είμαι μαμάκιας και μπαμπάκιας, όπως και με την αδερφή μου πολύ, γιατί είμαστε τετραμελής οικογένεια. Είμαστε πολύ δεμένοι, το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας είναι η μαμά μου, κλασική περίπτωση, η οποία αν δεν το σηκώσω με παίρνει 100 χιλιάδες τηλέφωνα. Ανησυχεί και λέει “Πού είναι το παιδί”».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γάμο αλλά και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Οι δικοί μου αλλά και οι φίλοι μου λένε πότε θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά αλλά αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία. Πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος, να δέσει το γλυκό. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω ένα παιδί απλά για να το κάνω, το παιδί δεν είναι αξεσουάρ».

Όπως κατέληξε: «Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ τον γάμο, ονειρεύομαι να περνάω καλά στην καθημερινότητά μου με τον σύντροφό μου, τις παρέες μου, τους φίλους, τους γονείς μου... Δεν έχω ονειρευτεί το νυφικό και την εκκλησία. Άσε που δεν είναι της μόδας πια ο γάμος, αλλά τα σύμφωνα συμβίωσης. Εννοείται ότι και η εργασία τρώει πολύ χρόνο, αν και δεν μου αρέσει να το λέω σαν δικαιολογία, γιατί όταν θέλει ο άνθρωπος πάντα βρίσκει τρόπο και χρόνο. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο, σαν να τον φοβάμαι. Με φλερτάρουν, φλερτάρω κι εγώ, γιατί όχι; Είναι ωραίο πράγμα το φλερτ στη ζωή, αναζωογονητικό».