Ο Στέλιος Χανταμπάκης ζει το δικό του Survivor - Το επικό βίντεο με τα παιδιά του

«Είμαστε καλά και το διασκεδάζουμε καλά προς το παρόν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Στέλιος Χανταμπάκης ζει το δικό του Survivor - Το επικό βίντεο με τα παιδιά του

Στο Survivor, βρίκεται η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη, με τον ίδιο να έχει αναλάβει όλες τις δουλειές του σπιτού αλλά και την φροντίδα των δύο του παιδιών Μανώλη και της Μαλένα. Μπορεί τα οικογενειακά βάρη να έχουν πέσει πάνω του, ωστόσο δείχνει να το διασκεδάζει.

Ο ίδιος πριν απο λίγες ημέρες μέσα από μερικά βίντεο, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους ακολούθους του όλα όσα κάνει στο σπίτι τώρα που έχει φύγει η σύζυγός του. (δείτε εδώ).

To επικό βίντεο του Στέλιου Χανταμπάκη

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10/1, ο πρώην παίκτης του Survivor, ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ ακόμα ένα χιουμοριστικο βιντεάκι στο οποίο βλέπουμε πως περνάει στο σπίτι με τα δυο παιδιά με μία μικρή γεύση απο ριάλιτι, ενώ εκείνα μιλάνε στην κάμερα για το πώς τα πάει ο μπαμπάς τους.

«Tο SURVIVOR 2024 ξεκίνησε !! Αφιερωμένο στις κύριες και στους κυρίους που ζoυν το δικό τους survivor στο Σπιτι!! Όπως βλέπετε εμείς είμαστε καλά και το διασκεδάζουμε καλά προς το παρόν και σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!! Σας στέλνω την αγάπη μας τα φιλια μας και εύχομαι υγεία στις οικογένειες σας!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε εδώ το βίντεο:

To βιογραφικό της Όλγας Πηλιάκη

Όλγα Πηλιάκη

Όλγα Πηλιάκη

  • Ηλικία: 35 ετών
  • Ιδιότητα: Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Τριών ετών ξεκίνησε να κάνει μπαλέτο, ενώ στα επτά της χρόνια, μπήκε στη ζωή της, η ρυθμική γυμναστική. Στο βιογραφικό της μετρά πολλές διακρίσεις, με σημαντικότερη αυτή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Εκτός από αθλήτρια, χορεύτρια και επιχειρηματίας, είναι και μητέρα δύο παιδιών. Αυτό που θα τη δυσκολέψει πολύ είναι η φροντίδα των μαλλιών της, αλλά και η πείνα. Φτάνει στον Άγιο Δομίνικο προετοιμασμένη, καθώς ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης, πρώην παίκτης του Survivor, της έχει κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα για το στήσιμο της καλύβας και το άνοιγμα της καρύδας! Η υπόσχεση που έδωσε στον γιο της, Μανώλη είναι… να μην τα παρατήσει ποτέ!