Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Σχεδόν έτοιμο το νέο τους σπίτι - Οι εικόνες από την ανακαίνιση

Στην τελική ευθεία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στην τελική ευθεία βρίκεται το νέο σπίτις της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη. Οι εργασίες ανακαίνισης ολοκληρώνονται και όπως, μας πληροφόρισε η γνωστή Influencer, μέσα από τα social media, έχουν φτάσει και τα ξυλουργικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι κάνει ανακαίνηση στο σπίτι τους στην Αθήνα από τις αρχές του καλοκαιριού. Γι' αυτό τον λόγο είχαν μετακομίσει για μερικούς μήνες στην Αντίπαρο μέχρι την περάτωση των εργασιών. Ωστόσο η γνωστή influencer, φρόντιζε να μας ενημερώνει τακτικά για την πρόοδο του σπιτιού.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης 6/12, η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε ξανά μια φωτογραφία και ένα βίντεο από το υπό ανακαίνιση σπίτι της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όμως δεν φάνηκε τόσο αισιόδοξη καθώς στη δημοσκόπηση που περιλάμβανε το βίντεο έγραψε «Θα μπούμε το 2023;» (δείτε εδώ).

Σχεδόν έτοιμο το νέο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Αυτή τη φορά η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με το σπίτι να είναι σχεδόν έτοιμο. Το μόνο που έλειπε ήταν τα ξυλουργικά τα οποία μόλις είχαν φτάσει. Αρά λοιπόν δεν είναι πολλές ακόμη οι μέρες που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα εγκατασταθούν μόνιμα μαζί με τις κόρες τους στο καινούργιο τους σπιτικό!

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το γλυκό βίντεο με τις κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές και δραστηριότητες με τα παιδιά του (δείτε εδώ που μαγειρεύουν). Tο απόγευμα, 25ης Οκτωβρίου, δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram από κοινού μία ανάρτηση με τη μορφή βίντεο, όπου δείχνει τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα να φωτογραφίζουν τους γονείς τους.

Τα κοριτσάκια είχαν την ιδέα να απαθανατίσουν τη στιγμή που οι γονείς τους κάθονται αγκαλιά στον καναπέ του σπιτιού τους. Μάλιστα, τους ζητάνε συνεχώς να χαμογελάσουν, κάτι που ήδη οι δύο γονείς κάνουν. Στο βίντεο, πέρα από τη διαδικασία της φωτογράφισης φαίνονται και τα τελικά αποτελέσματα από αυτές τις προσπάθειες.

«"Χαμογέλα μπαμπά"…"χαμογέλα μαμά"!
Γενικά το κόλπο είναι να χαμογελάς!», έγραψε από κάτω από τη δημοσίευση ο παρουσιαστής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: