Cash or trash: Του έδωσαν το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ και τους ''έριξε'' άκυρο - Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη με τον ιδιοκτήτη

Το αντικείμενο που βγήκε σε δημοπρασία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Cash or trash: Του έδωσαν το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ και τους ''έριξε'' άκυρο - Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη με τον ιδιοκτήτη

Μια ιστορική στιγμή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Cash or trash την Τετάρτη 10/1 στο επεισόδιο, που προβλήθηκε καθώς δόθηκε η μεγαλύτερη εκτίμηση που έχει δοθεί μέχρι σήμερα σε παίκτη από τους εκτιμητές.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο, ο οποίος έφερε στο πλατό μια μηχανή BMW R25/3 του 1953/1954, την οποία είχε φέρει οδικώς από τη Γερμανία ο παππούς του. Μάλιστα ο νεαρός τόνισε, πως η σημερινή εικόνα της μηχανής είναι μετά από ανακατασκευή.

Δείτε επίσης: «Στα γυρίσματα του Cash or trash κάνεις δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει...» - Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη

Η μεγαλύτερη εκτίμηση που έχει δοθεί ποτέ στο Cash or Trash

Οι εκτιμητές φάνηκε να εντυπωσιάζονται με το αντικείμενο, που έβγαζε σε δημοπρασία ο Αλέξανδρος και μάλιστα έκαναν μια υψηλή εκτίμηση, η οποία έφτασε στα 6.250 ευρώ. Από τη μεριά του ο Αλέξανδρος δεν ικανοποιήθηκε με το ποσό, καθώς ζήτησε 7.000 ευρώ με τους εκτιμητές να μην ανταποκρίνονται θετικά στην πρότασή του.

Η στιγμή που η Μοιραράκη συγκινήθηκε με παίκτη

Την Πέμπτη (9/11) στο Cash or Trash ένας παίκτης θέλησε να βγάλει σε δημοπρασία ένα προσωπικό του αντικείμενο του, νωρίτερα ωστόσο είπε μερικά λόγια για τον εαυτό του και τη μέχρι σήμερα πορεία του.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ανδρεόπουλο, ο οποίος είναι μουσικός, καθηγητής μουσικής, ιδιοκτήτης σχολών μουσικής και ωδείων, καθώς επίσης έχει γράψει 5.000 κομμάτια, αφιερώνοντας και ένα στη Δέσποινα Μοιραράκη, αποκαλώντας την πρώτα ''αγωνίστρια''.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια, αφού άκουσε το κομμάτι, που της αφιέρωσε ο κύριος Ανδρεόπουλος τον ευχαρίστησε πολύ και τόνισε, πως συγκινήθηκε θυμούμενη τον άντρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

«Σας ευχαριστούμε πολύ! Με συγκινήσατε, γιατί έχω χάσει και πριν από έναν χρόνο τον σύζυγο. Σας ευχαριστώ θερμά», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.