Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έχω αγκαλιάσει και έχω αποδεχτεί το πρόβλημά μου, δεν θα φύγει ποτέ»

Τι δήλωσε για τα κιλά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έχω αγκαλιάσει και έχω αποδεχτεί το πρόβλημά μου, δεν θα φύγει ποτέ»

Σε μεγάλα κέφια, και ας μην της ξεκίνησε ιδανικά η χρονιά, εμφανίστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε λίγο πριν το κλείσιμο των παραστάσεών της στη Θεσσαλονίκη, στα δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς για τα κιλά της, καθώς και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τα αυτιά της, που όπως δήλωσε θα την ακολουθεί για μια ζωή.

Με χιούμορ εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους η ηθοποιός, απαντώντας τους πως η καινούργια χρονιά ξεκίνησε με... τούμπα. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day στον Alpha: «Δυστυχώς λίγο πριν βγω στη σκηνή έπεσα και χτύπησα, είμαι μια χαρά αν και λίγο “κουτσή”. Όλα καλά. Δυστυχώς ακυρώθηκε η παράσταση, ήταν αδύνατο να παίξω, δεν έκλεισαν όπως ήθελα οι παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη με την Ποντικοπαγίδα, αλλά δεν πειράζει».

Η αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου όταν τη ρώτησαν για τα κιλά της

Σε ό,τι αφορά τους τίτλους που γράφονται κατά καιρούς και τη θέλουν να παίρνει ή να χάνει κιλά, εκείνη ανέφερε πως τους αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Γέλασα πολύ που έγραψαν “ξεχάστε τις καμπύλες της Αναστασοπούλου”. Αν έχεις παραπάνω κιλά από αυτό που θέλουν, μιλάνε άσχημα, όταν αδυνατίζεις δεν είσαι σέξι πια... Πείτε μου πώς θέλετε να είμαι, να το δρομολογήσω. Αλήθεια δεν ασχολούμαι με τα κιλά, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ. Είμαι υγιής και αυτό με νοιάζει».

Όσον αφορά ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στα αυτιά της, είπε κλείνοντας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το πρόβλημα με το αυτί μου δεν θα τελειώσει ποτέ. Είναι μια πάθηση που επειδή δεν φαίνεται, ο κόσμος νομίζει ότι είσαι καλά. Εγώ ζω με αυτό, το έχω αγαπήσει, το έχω αγκαλιάσει και το έχω αποδεχτεί το πρόβλημά μου. Στο ένα αυτί έχω υπερακουσία και στο άλλο μισοφωνία. Πολλοί ταυτόχρονοι ήχοι δηλαδή με ενοχλούν».