Γιώργος Λιάγκας για τη συγγνώμη της Τσιμτσιλή στον Στάνκογλου - «Το επισημαίνω! Πρέπει λίγο να τσεκάρεις αυτά που σου λέει ο...»

«Η Σταματίνα που δεν φταίει σε τίποτα »

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την Πέμπτη 11/1 μέσα από το Πρωινό τη σημερινή δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day ζητώντας για μία ακόμη φορά δημόσια συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου μετά τις λανθασμένες φήμες περί σχέσης του, που διαδόθηκαν από την εκπομπή της.

Μετά λοιπόν την εκ νέου συγγνώμη της παρουσιάστριας ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να σταθεί στο γεγονός, πως είναι προς τιμήν της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ωστόσο δεν αρκεί μόνο αυτή. Κατά τη γνώμη του θα πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στο δημοσιογράφο, που φέρνει μη έγκυρα ρεπορτάζ, ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις, όπως αυτή με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τη συγγνώμη της Τσιμτσιλή στον Στάνκογλου

«Κοίταξε να δεις τώρα τι γίνεται. Η Σταματίνα που δεν φταίει σε τίποτα δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη για θέματα, τα οποία έφερε μία συγκεκριμένη συνεργάτιδά της. Διότι αυτή είναι η αλήθεια. Έφερε θέματα συνεργάτις, δύο φορές, την οδήγησε σε λάθος με αποτέλεσμα μετά συλλήβδην η εκπομπή να ζητάει συγγνώμη. Συμβαίνει. Και καλώς ζήτησαν συγγνώμη και στις δύο περιπτώσεις, αλλά απλώς το επισημαίνω!

Επίσης, μετά από αυτό πρέπει να κοιτάς ποιος σου φέρνει τι και να είσαι και λίγο πιο επιφυλακτικός αν ένας συγκεκριμένος σου φέρνει πράγματα, που σε οδηγούν σε μία συγγνώμη επαναλαμβανόμενη - γιατί τη μια φορά είναι οκ, τρίτη φορά από τον ίδιο άνθρωπο πάει να πάει ότι πρέπει λίγο να τσεκάρεις και να αποδώσεις την αντίστοιχη σοβαρότητα σε αυτά που σου λέει ο καθένας, που σε οδηγούν να ζητάς για ακόμα μία φορά μία συγγνώμη. Αυτό λέω, δε λέω κάτι άλλο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.