Έλενα Χριστοπούλου: «Με τίποτα δεύτερο γάμο» - Τι αποκάλυψε για τις προσπάθειες υιοθεσίας που έκανε και για το GNTM

«Έχω κάνει κάποιες πολύ ωραίες και ευχάριστες κουβέντες»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: «Με τίποτα δεύτερο γάμο» - Τι αποκάλυψε για τις προσπάθειες υιοθεσίας που έκανε και για το GNTM

Το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 11/1, η Έλενα Χριστοπούλου και μίλησε εφ' όλης της ύλης με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν οι δύο γυναίκες βρίσκονταν τα νέα επαγγελματικά βήματα της manager με την εκπομπή που ακούγεται πως θα αναλάβει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο Open, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο GNTM από τη νέα σεζόν, αλλά και ο γάμος με την υιοθεσία που δοκίμασε στο παρελθόν.

Αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής την υποδέχτηκε, υπενθυμίζοντάς της τα κομπλιμέντα που έκανε on air ο Αντρέας Μικρούτσικος για εκείνη, ενώ της είπε ότι από κοντά είναι πιο γλυκιά από το αυστηρό πρόσωπο που μπορεί να δείχνει στην τηλεόραση. Η Έλενα Χριστοπούλου το παραδέχτηκε ως μία άμυνα και συμπλήρωσε: «Όσο μεγαλώνω προσπαθώ να γλυκάνω και να δείχνω την αλήθεια μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια αυτή. Τώρα που έχω αρχίσει και ηρεμώ, μου βγαίνει ο εαυτός μου». Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στην περσινή εμπειρία της στο πλευρό της Φαίης Σκορδά για την οποία δήλωσε: «Δεν μετανιώνω καθόλου που τελείωσε και που το έκανα. Το αγαπώ πολύ, είναι σε ένα πολύτιμο μέρος στην καρδιά μου και μου έκανε σε πολλά πράγματα καλό».

Δείτε επίσης: Survivor: Δύσκολες ώρες για την Ανδριάνα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Η νέα εκπομπή της Έλενας Χριστοπούλου, ο γάμος και η υιοθεσία

Η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται σε συζητήσεις για μια εκπομπή τύπου The View, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Open, με την Μαριάντα Πιερίδη και την Ελίνα Παπίλα στο πλευρό της. Μπορεί να μην το επιβεβαίωσε, αλλά ούτε το διέψευσε κιόλας, αναφέροντας στον αέρα της Super Κατερίνα: «Μου αρέσουν οι γυναικείες παρέες, η κάθε μια έχει τα βιώματά της. Νομίζω ότι αν θα γίνει, πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον. Έχω κάνει κάποιες πολύ ωραίες και ευχάριστες κουβέντες».

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη νέα σεζόν, μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, απάντησε: «Εκείνοι είναι παιδιά του Star, εγώ δεν είμαι άνθρωπος του καναλιού. Αφενός δεν έχω κάνει καμία κουβέντα, αλλά ούτε με την Ηλιάνα το έχουμε συζητήσει. Κανείς δεν ξέρει κάτι». Η «μάματζερ», όπως την λέει χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δήλωσε για την συνεργάτιδά της, για την οποία πολλές φορές στάθηκε ως ασπίδα: «Έτσι είμαι γι' αυτούς που αγαπάω. Δεν χρειάζεται να είσαι μητέρα για να αγαπάς τους ανθρώπους όπως τους αξίζει. Η Ηλιάνα δεν θεωρώ ότι έχει χτυπηθεί αρκετά. Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες στην τηλεόραση από παντού τις κοπανάνε. Όμως η Ηλιάνα είναι μεγάλη γυναίκα πια. Μπορεί να μιλήσει μόνη της. Τα εν οίκω μη εν δήμω».

Κλείνοντας η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον δικαστικό αγώνα απέναντι στον Πάνο Καλλίτση για το διαζύγιό τους: «Τα τελευταία χρόνια είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Πέρασα από έναν πολύ δύσκολο και μεγάλο αγώνα, κέρδισα τα πάντα και είμαι περήφανη γι' αυτό και για τους φίλους μου που έζησαν την ταλαιπωρία δίπλα μου».

Στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου απάντησε: «Με τίποτα δεν θα έκανα δεύτερο γάμο. Μόνο που το σκέφτομαι με ανατριχιάζει. Δεν πιστεύω πια στον γάμο, πιστεύω στις οικογένειες που μπορούν να είναι μαζί και να έχουν ελευθερία και αγάπη. Το έκανα μια φορά και τέλος», ενώ αναφορικά με το θέμα της υιοθεσίας αποκάλυψε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εύκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί. Έχω μπει στη διαδικασία αρκετές φορές, αλλά είναι πάντα πολύ δύσκολο και αυτό πρέπει να σταματήσει».