Κώστας Σλούκας: «Η γυναίκα που βρισκόταν απο πάντα βαθιά στα όνειρά μου...» - Η τρυφερή ανάρτηση για την σύζυγό του

«Η καλύτερη μαμά για τα παιδία μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: kos_slou
Instagram: kos_slou

Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε ο Κώστας Σλούκας στα social media, προκειμένου να ευχηθεί στην σύζυγό του Μαρία Δαρσινού για τα γενέθλια της. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί του.

Μια φίλη του ζευγαριού δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από το πάρτι που οργάνωσαν για να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού. Στο βίντεο φαίνεται η λευκή τούρτα με το ζευγάρι να περιμένει με ανυπομονησία να μάθει αν τελικά το μωράκι τους θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι (δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο).

Η τρυφερή ανάρτηση του Κώστα Σλούκα για τα γενέθλια της συζύγου του

Ο Κώστας Σλούκας, λοιπόν, δημοσίευσε την Τετάρτης 11/1, μία σειρά από φωτογραφίες της συζύγου του, για να τις ευχηθεί για τα γενέθλια της. Μάλιστα, τις συνόδευσε με ένα κείμενο, στο οποίο αναφέρθηκε σε αυτήν με άκρως συγκινητικά λόγια.

"10 Ιανουαρίου. Ιδιαίτερη μέρα για μένα. Σαν σήμερα γεννήθηκε το πεπρωμένο μου. Η γυναίκα που θα με στιγμάτιζε. Η γυναίκα που βρισκόταν απο πάντα βαθιά στα όνειρά μου. Η καλύτερη μαμά για τα παιδία μου αλλα και η καλύτερη σύντροφος που θα μπορούσε η μοίρα να επιφυλάσσει για μένα. Με 2 λέξεις το άλλο μισό μου, τοσο απλά. Χρόνια σου πολλά..." έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Ο γάμος τους

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Δαρσινού παντρεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14/1 ο Κώστας Σλούκας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021 επισφράγισαν τον έρωτά τους με πολιτικό γάμο που είχε πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Γλυφάδας.

Η ανάρτηση του γάμου

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο Κώστας Σλούκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε αποκαλύψει και την πρόσφατη βάπτιση της κόρης του, η οποία πήρε το όνομα Βαλέρια.

Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, παρουσία των αγαπημένων του φίλων, των γονιών τους αλλά και της κόρης του.

Η νύφη μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και σχετικά στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα και όπως θα δεις, έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της.

Οι αναρτήσεις του γάμου!