Οι Πανθέοι: Ριζικές αλλαγές στις ώρες και τις μέρες προβολής μετά το Survivor - «Με στεναχώρησε...», αντέδρασε ο Αιμίλιος Χειλάκης

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υπολογίσει σε μια αμοιβή...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι: Ριζικές αλλαγές στις ώρες και τις μέρες προβολής μετά το Survivor - «Με στεναχώρησε...», αντέδρασε ο Αιμίλιος Χειλάκης

Οι Πανθέοι είναι μία τις καινούριες σειρές της σεζόν, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στο κανάλι του ΣΚΑΙ με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο φαίνεται πως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κοινού και έτσι να νούμερα τηλεθέασης άρχισαν να πέφτουν.

Υπήρξαν φήμες για αλλαγές, μέχρι και σενάρια και πρόωρο τέλος στο σίριαλ, ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε το Survivor 2024 (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της πρώτης αποχώρησης). Το ριάλιτι επιβίωσης προβάλλεται από την Κυριακή μέχρι και την Τετάρτη, από τις 21:00 μέχρι τη 01:00 το βράδυ.

Έτσι, πάρθηκαν αποφάσεις για νέες μέρες και ώρες προβολής των Πανθέων. Πλέον θα προβάλλονται μόνο τις Πέμπτες και τα επεισόδια θα είναι διπλά. Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για το γεγονός αυτό στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

Η αντίδραση του Αιμίλιου Χειλάκη για τις αλλαγές στους Πανθέους λόγω Survivor

«Με στεναχώρησε αυτή η αλλαγή. Δεν μπορείς να μην στενοχωρηθείς. Η αλλαγή αυτή δεν μπορεί να επηρεάσει θετικά τη σειρά, γιατί αλλάζει ένας ρυθμός. Θα πρέπει να γίνει μια διαφημιστική εκστρατεία από τον ΣΚΑΙ για να δείξει ότι η αλλαγή του προγραμματισμού είναι μια καλή κίνηση. Αν την κάνει... πολύ καλά. Θα μειωθούν τα επεισόδια των Πανθέων, άρα και τα γυρίσματα και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υπολογίσει σε μια αμοιβή, η οποία θα ήταν αντίστοιχη των επεισοδίων που κοπήκαν», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και κατέληξε: «Τα κανάλια από τα γραφεία τους κοιτάνε την εμπορικότητα του προϊόντος. Το θέμα είναι πόσο μπορείς να μιλήσεις για καλλιτεχνικό προϊόν».