Μάθιου Πέρι: Σοκαριστικές αποκαλύψεις μετά τον θάνατό του - «Την πέταξε σε ένα κρεβάτι και...»

Οι επιθέσεις σε γυναίκες και τα περιστατικά βίας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μάθιου Πέρι: Σοκαριστικές αποκαλύψεις μετά τον θάνατό του - «Την πέταξε σε ένα κρεβάτι και...»

Καμία σχέση, σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας πάντα, δεν φαίνεται πως είχε στην πραγματικότητα ο αγαπημένος χαρακτήρας του Τσάντλερ από την σειρά Φιλαράκια με τον ηθοποιό που τον ενσάρκωνε, Μάθιου Πέρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail λέγεται ότι έσπρωξε τη βοηθό του στη διαδικασία της απεξάρτησης Mόργκαν Μόουζις σε έναν τοίχο και «την πέταξε σε ένα κρεβάτι» σε μία έκρηξη βίας τον Μάρτιο του 2022 ενώ φαίνεται πως είχε επιτεθεί σωματικά σε πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Μόλι Χούρβιτς τα χρόνια πριν τον θάνατό του.

Τα απομνημονεύματα του Μάθιου Πέρι

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ήταν τελικά νηφάλιος, μετά από πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες και με προσωπικό κόστος 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά, όπως έγραψε πρόσφατα η Daily Mail τώρα ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια και ότι δεν ήταν «ποτέ καθαρός».

Δείτε επίσης: Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Matthew Perry

Ο Μάθιου Πέρι φαίνεται πως «ψάρευε» νεαρά κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμιών και τα έβαζε να του παραδώσουν ναρκωτικές ουσίες, στην έπαυλη των 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Στα απομνημονεύματά του, επίσης, χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Erin» για να αναφερθεί στην Mόργκαν Μόουζις της οποίας την πραγματική ταυτότητα αποκάλυψε η εφημερίδα τον Νοέμβριο. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι ήταν η «καλύτερη φίλη» του, πιστώνοντάς της ότι του έσωσε τη ζωή μετά το πρόβλημα στο παχύ έντερο. Ωστόσο, πηγές λένε τώρα ότι αυτό ήταν ψέμα.


Στην πραγματικότητα, αφού ο Πέρι επιτέθηκε στην 37χρονη βοηθό του, εκείνη εγκατέλειψε τη δουλειά της ως σύντροφος απεξάρτησης και διέκοψε κάθε επαφή μαζί του έναν ολόκληρο χρόνο πριν από τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του. «Έσπρωξε τη Μόργκαν σε έναν τοίχο και την πέταξε σε ένα κρεβάτι. Εκείνη έφυγε».

Αξίζει να σημειωθεί πως λέγεται επίσης ότι ο Πέρι είχε κακοποιήσει την πρώην αρραβωνιαστικιά του Mόλι Χούρβιτς, μια μάνατζερ λογοτεχνικών ταλέντων με την οποία άρχισε να βγαίνει το 2018 (δείτε εδώ το πρόσωπο της).