Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Είχαμε πει...» - Η αποκάλυψη για την ξαφνική αποχώρησή της από τη θεατρική παράσταση που παίζει

Τι συνέβη με την ηθοποιό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Είχαμε πει...» - Η αποκάλυψη για την ξαφνική αποχώρησή της από τη θεατρική παράσταση που παίζει

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 12/1 με την ηθοποιό να απαντάει για πρώτη φορά σχετικά με την πρόσφατη αποχώρησή της από τη θεατρική παράσταση, που παίζει (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η ίδια λοιπόν εξήγησε, πως δεν είχε συμφωνήσει κάτι με την παραγωγή για μετά τον Ιανουάριο και έτσι δε θα μπορέσει να συνεχίσει στην παράσταση. Ένας μάλιστα από τους λόγους, που η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποχωρεί έχει να κάνει με το γάμο της, που ετοιμάζει με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Η απάντηση της Τζόρτζιας Σιακαβάρα για την αποχώρησή της από θεατρική παράσταση

«Είχαμε πει ότι θα πάμε μέχρι Δεκέμβριο αλλά είχα πει ότι μέχρι τότε μπορώ. Έχω ωραίο δαχτυλίδι», είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα και το έδειξε στην κάμερα.

Η ενόχληση του Πλεύρη με την ερώτηση της δημοσιογράφου

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι έκανε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είδαμε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να εκνευρίζεται, καθώς δεν ήθελε να απαντήσει δημόσια σε κάτι σχετικό.

«Πέρασα πολύ καλά την Πρωτοχρονιά. Τι ερωτήσεις είναι αυτές;

Ναι διαγράφθηκα από τον δικηγορικό συμβούλιο, αλλά δε με ενδιαφέρει. Εν καιρώ θα γίνει ο γάμος, δεν έχει προγραμματιστεί κάτι», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.