Αφροδίτη Λιάντου για τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια: «Όταν ήμουν 13 μου είπε να αποφασίσω τι θα κάνω στη ζωή μου»

Τι δήλωσε για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αφροδίτη Λιάντου για τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια: «Όταν ήμουν 13 μου είπε να αποφασίσω τι θα κάνω στη ζωή μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 παραχώρησε η Αφροδίτη Λιάντου. Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φακντ – απ» με τον Διονύση Παπανδρέου, σε σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα, μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για όλα όσα προβληματίζουν μία νέα ηθοποιό, για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται κατά καιρούς, καθώς και για τη σχέση με την μητέρα της Εβελίνα Παπούλια, και με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

«Η μητέρα μου είναι εκρηκτικός χαρακτήρας, μια έντονη προσωπικότητα. Είναι ωραίο να ζεις μαζί της, γιατί δεν σημαίνει ότι σε επισκιάζει αυτό. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, σου δίνει πάντα τον χώρο σου και το θεωρώ πολύ καλό. Της αρέσει πολύ να κυνηγάει τα “θέλω” της, να βελτιώνεται και αυτό είναι κάτι που το θαύμαζα και πάντα ήθελα να της μοιάσω», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου για την μητέρα της, όταν η δημοσιογράφος της τόνισε τις ομοιότητές τους.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Στα μπουζούκια αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη - Εκατοντάδες πανέρια με γαρύφαλλα στα πόδια της

Και συνέχισε: «Η μητέρα μου ήθελε να γίνω κάτι τελείως διαφορετικό από ηθοποιός. Ήθελε να γίνω φυσικός, κάτι εκτός του επαγγέλματος. Είχα κλίση, ήμουν καλή αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα ονειρευτεί να γίνω φυσικός ή κάτι τέτοιο. Όταν ήμουν γύρω στα 13 της έφερα πολύ κακούς βαθμούς στο σχολείο και μου είπε “Πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις στη ζωή σου”. Αν θες να κάνεις κάτι που δεν έχει σχέση με το σχολείο, μου αρκεί να περνάς τις τάξεις. Το σκέφτηκα και της είπα ότι θέλω να κάνω μουσική και μιούζικαλ. Δεν έκανε μιούζικαλ εκείνη, απλά εγώ είχα έναν δάσκαλο φωνητικής, που μου είχε δείξει ότι υπάρχει αυτή η κατηγορία και έτσι ξεκίνησα να παίρνω διπλώματα».

Η Αφροδίτη Λιάντου για τις αρνητικές κριτικές και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε και για τις αρνητικές κριτικές, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα πει ο καθένας για εμάς, το πιο σωστό είναι να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που δεχόμαστε συνέχεια και τις κριτικές. Αν μία κριτική είναι κακή, αλλά έχει να προσφέρει κάτι, θα την ακούσω. Αν απλά είναι αρνητική και τοξική, δεν υπάρχει λόγος να αναλωθώ».

Για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη δήλωσε: «Είχαμε κορονοϊό, μας έβαλαν να μείνουμε μαζί για να μην κολλήσουμε τους υπόλοιπους και μετά θέλαμε να συνεχίσουμε να μένουμε μαζί. Δεν με δυσκόλεψε κάτι, πάντα βγάζει τα σκουπίδια και μαγειρεύει, χωρίς να του το πω, έχει βελτιωθεί πολύ».

Σε διαφορετικό σημείο αναφέρθηκε και σε εκείνους που είπαν ότι ξεκίνησε την καριέρα της χάρη στη μητέρα της: «Στην αρχή που είχα ξεκινήσει με τη σειρά, το έλεγαν. Μετά σταμάτησαν. Τώρα σίγουρα πίσω απ' την πλάτη μπορεί να ειπωθούν πολλά, αλλά εγώ ξέρω τι κάνω για μένα, προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι καλή, με ό,τι δυνατότητες έχω. Αλλά πάντα θα λένε, δεν μπορώ να το ελέγξω».