Γιώργος Λιάγκας: «Ο Ουγγαρέζος πήγαινε και έκανε τη babysitter τόσο καιρό και θα ακούσει και τα εξ αμάξης;» - Το δημόσιο ''άδειασμα'' στον παρουσιαστή

«Το κορυφαίο όλων ήταν ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα οι άλλοτε καλοί φίλοι και πρώην συνεργάτες ανταλλάσσουν δημόσια σχόλια ο ένας για τον άλλον και τη σημερινή σχέση τους. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον παρουσιαστή του Πρωινού να δηλώνει πως κρατάει τα καλά από τον Ουγγαρέζο.

Την τελευταία αυτή δήλωση του Γιώργου Λιάγκα σχολίασαν την Παρασκευή 12/1 τα μέλη του Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δημήτρη Παπανώτα να έχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πως έχει διαμορφωθεί η σχέση τους στο σήμερα.

Από τη μεριά του μάλιστα ο Παπανώτας τόνισε, πως την εποχή που ο Λιάγκας με τη Σκορδά ήταν μαζί και μάλιστα είχαν κάνει τα παιδιά τους, τότε ο Ουγγαρέζος τους στήριξε ιδιαίτερα. Για αυτό και μόνο κατά τον Παπανώτα δεν αξίζει ο Ουγγαρέζος τέτοιας ''μεταχείρισης''.

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για τη σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Γιώργο Λιάγκα

«Καλά ο Ουγγαρέζος πήγαινε και έκανε τη babysitter τόσο καιρό και θα ακούσει και τα εξ αμάξης; Όχι! Το κορυφαίο όλων ήταν ότι σου εμπιστεύονταν τα παιδιά. Νομίζω ότι τα άφηναν και έφευγαν, άμα είχαν μια υποχρέωση», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή

«Παιδιά, νιώθω ότι ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε το 2024 και θέλει να κλείσει κεφάλαια. Επειδή κι αυτός είναι παρορμητικός κάποιες φορές και λέει κάποια πράγματα, σου λέει "τώρα, το 2024 κλείνω κεφάλαια, δεν ανοίγω". Δηλαδή αυτό με τον Ουγγαρέζο που ήταν μία ανοιχτή κουβέντα, πέρα δώθε, ράβε ξήλωνε…», ξεκίνησε να λέει η Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Στην περίπτωση του Γιώργου πριν κάποιους μήνες, μας είχε αφήσει να καταλάβουμε ότι θεωρεί αγνώμονα τον Ουγγαρέζο και τώρα είπε ότι έχει όμορφα συναισθήματα. Τότε που είχε γίνει η κόντρα, μιλούσε για έναν συνεργάτη που ήταν πολύ κοντά του. Όταν λες κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό σου και μετά το μετανιώσεις και πεις ότι κλείνεις τα κεφάλαια…

Ο Ουγγαρέζος δε μιλάει, γιατί ο καθένας τα διαχειρίζεται τα πράγματα αλλιώς. Ο Ουγγαρέζος είχε την τύχη και τη χαρά να είναι πολύ κοντά στο δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά. Όταν είσαι πολύ κοντά στη φωτιά και ζεσταίνεσαι και καίγεσαι. Δηλαδή όταν πέρα από πολύ καλός συνεργάτης, κάνεις και κολλητή παρέα, αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε μία παρεξήγηση».