Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη αντίδραση μετά το σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για «απόβλητα της τηλεόρασης»

Το χρονικό της κόντρας τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη αντίδραση μετά το σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για «απόβλητα της τηλεόρασης»

Με ψυχραιμία και χιούμορ αντιμετώπισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη για «απόβλητα της τηλεόρασης» πριν από λίγες μέρες μέσα από το προσωπικό του blog. Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μαζεύτηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από τον Sfera 102,2 για μια δήλωση του παρουσιαστή σχετικά με τον εν λόγω χαρακτηρισμό και εκείνος κατευθύνθηκε γρήγορα προς το αυτοκίνητό του.

Παρόλα αυτά ήταν φανερά ευδιάθετος και έδωσε τις ευχές του στους δημοσιογράφους, αλλά αρνήθηκε να προσθέσει οτιδήποτε γύρω από το όνομα του Νίκου Μουρατίδη: «Χρόνια πολλά, καλό Σαββατοκύριακο. Να ασχοληθείτε με σοβαρά και πιο ουσιαστικά πράγματα. Να δώσετε πολλά φιλιά και στον κύριο Λεφάκη, είναι γλύκας», είπε στις κάμερες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Να σημειωθεί ότι το σχόλιο για τον Κώστα Λεφάκη ήταν επειδή στις προβλέψεις του ανέφερε πως εκείνος θα παρουσιάσει πρωινή εκπομπή. Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού»:

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας: Αποκαλύψεις ''φωτιά'' για Δαλάκα - «Δεν είναι κρυφό, μας έχει δώσει δικαιώματα! Μπορούν να το επιβεβαιώσουν 40 παίκτες που...»

Το ιστορικό της κόντρας Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νίκου Μουρατίδη

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου καταφερόταν εναντίον καλλιτεχνών που κάνουν διαφημίσεις. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τότε είπε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή: «Στην ηλικία που είναι, θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα», για να του απαντήσει ο Νίκος Μουρατίδης: «Κι εσύ Αρναούτογλου στην ηλικία που έφτασες πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα! Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους. Δεν θα γίνουν όλοι ίσα κι’ όμοια!

Ο Νταλάρας στην καριέρα του έκανε πολιτισμό. Ταξίδεψε την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό τραγούδι στα πέρατα του κόσμου. Τραγούδησε τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς και βοήθησε εκατοντάδες νέους μουσικούς. Δεν τραγούδησε ούτε σε φεστιβάλ πατάτας, ούτε σε σουβλατζίδικα στις Η.Π.Α, ούτε σε γάμους και βαφτίσια… Άντε μπράβο, τσ0λια!» ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης.