Γιάννης Βαρδής για Γιώργο Νταλάρα: «Όταν ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο ερχόταν κλαμένος να δει τι κάνουμε»

Τι ανέφερε για την επίμαχη δήλωση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Βαρδής για Γιώργο Νταλάρα: «Όταν ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο ερχόταν κλαμένος να δει τι κάνουμε»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Γιώργο Νταλάρα και την πολυσυζητημένη δήλωσή του για τους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις.

«Διαφημίσεις γίνονταν πάντα. Για να το είπε ο κύριος Νταλάρας αυτό, μπορεί να σήμαινε και κάτι άλλο. Μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον Γιώργο Νταλάρα όσον αφορά την ανεκτίμητη καλλιτεχνική του πορεία, την καλλιτεχνική του αξία, όλα αυτά που έχει δώσει τόσα χρόνια στον κόσμο που είναι πραγματικά μοναδικά», ανέφερε αρχικά.

Ο τραγουδιστής συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον άνθρωπο Νταλάρα όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και ερχόταν στο νοσοκομείο πολύ στενοχωρημένος, σχεδόν κλαμένος, με κομμένα γόνατα, για να έρθει να μάθει νέα, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσε να τον δει. Μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον Νταλάρα, που εδώ και εννέα χρόνια που έχει φύγει ο πατέρας μου, είναι από τους λίγους φίλους του που μας παίρνει τηλέφωνο για να μάθει αν χρειαζόμαστε κάτι και αν είμαστε καλά στην υγεία μας. Αυτό με αφορά, η ανθρώπινη πλευρά του».

Δείτε επίσης: Δήμητρα Βαμβακούση: Το ανατριχιαστικό βίντεο την ώρα που το μωρό της κλωτσάει - Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα

Ο Γιάννης Βαρδής συνέχισε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό που έχει προκύψει δεν με αφορά. Σίγουρα έχουν αλλάξει οι εποχές, έχουν έρθει τα social media στις ζωές μας. Μην ξεχνάμε ότι περάσαμε ένα διάστημα τριών ετών, που εμείς ειδικά οι καλλιτέχνες ήμασταν παγιδευμένοι χωρίς να έχουμε δουλειά. Έχω κάνει και εγώ διαφημίσεις, για προϊόντα που αφορούσαν τα παιδιά μου. Το που θα φτάσει ο καθένας για την τσέπη του, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πιστεύω ότι κάτι άλλο θέλει να πει ο Γιώργος Νταλάρας».

Όπως κατέληξε: «Αυτό που πιστεύω ότι ήθελε να πει είναι ότι “παιδιά είστε καλλιτέχνες, ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και τα καλά τραγούδια, να κάνετε καλές συνεργασίες. Μην κάνετε πράγματα που δεν έχουν σχέση με την δουλειά σας”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Συρίγος: «Φυσικά και περίμενα ότι θα γίνει θόρυβος με αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας...» - Το αιχμηρό σχολίο για τις δηλώσεις του τραγουδιστή

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Ήθελε να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος, ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα περίμενε»

Κατερίνα Στικούδη: «Ο παλιός πρέπει να σέβεται και να εκτιμάει τον νέο» - Η απάντηση στις επίμαχες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Ο Γιώργος Νταλάρας σε νέες δηλώσεις που θα προκαλέσουν ντόρο: «Διάσημοι Έλληνες τραγουδιστές είναι θεόφαλτσοι και για γέλια...»

Γιάννης Βαρδής: «Ήταν πολύ ξένος, και εγώ ήμουν...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον πατέρα του Αντώνη

Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα: Οι δύο μεγάλες δοκιμασίες που πέρασαν - «Αφού δεν χωρίσαμε τότε, δεν θα χωρίσουμε ποτέ!»

Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα αποκλειστικά στο YOU: Το μυστικό του γάμου τους και οι δύσκολες στιγμές στην σχέση τους