Απόστολος Γκλέτσος: Όλη η αλήθεια για την αλλαγή στην εμφάνισή του

«Σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν μετά από 34 χρόνια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: Όλη η αλήθεια για την αλλαγή στην εμφάνισή του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21/1, ο Απόστολος Γκλέτος. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς, Η Γη της Ελιάς, όπου πρωταγωνιστεί, εμφανίστηκε στην εκπομπή με μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, 11/1, η Ελένη Μενεγάκη, φιλοξένησε στην εκπομπή της τη Βάσια Παναγοπούλου, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την συνέχεια της σειράς και έδωσε spoilers ενώ αποκάλυψε ότι το μωρό της Ξένιας θα γεννηθεί πρόωρα (δείτε εδώ).

Η αλλάγή στην εμφάνιση του Απόστολου Γκλέτσου

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, ρώτησε τον ηθοποιό αν τα γένια είναι του ρόλου ή προσωπική του επιλογή με τον Απόστολο Γκλέτσο να απαντά: «Είναι του ρόλου. Σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν μετά από 34 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, 57 είναι τα χρόνια που κουβαλάω στην πλάτη, να το προτείνω στον Αντρέα Γεωργίου κι εκείνος έδωσε το πράσινο φως μαζί με τη Βάνα Δημητρίου. Οπότε το διατηρήσαμε» ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στη συνέχεια μίλησε για την εξωτερική εμφάνιση. «Ό,τι έχει ο οποιοσδήποτε δεν ξέρει τι είναι στην αρχή αλλά το συγκρίνει με άλλα. οπότε καλυτέρα να μην το ξέρει. Εγώ δεν νομίζω πως το σκέφτηκα ποτέ»Ο 25αρης που ξεκινά μία δουλειά δεν καταλαβαίνει τι κουβαλάει,

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αλήθεια για το τέλος του "Φίλιππου" από την Γη της Ελιάς

Ο Διονύσης Παπανδρέου, μιλώστας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκάλυψε πως σύντομα θα μπει ένα τέλος σε αυτόν...

«Είμαι ένας άνθρωπος που θα βγει μπροστά για τους ανθρώπους του και αυτούς που αγαπάει, οπότε ως προς αυτό σίγουρα έχω κοινά με τον χαρακτήρα που υποδύομαι. Από εκεί και πέρα, έχουμε και κάποια χάσματα σε μερικά ζητήματα. Για παράδειγμα, δεν θεωρώ ότι θα έκανα οικογένεια και θα "δεσμευόμουν" τόσο γρήγορα στην ζωή μου. Για τον Φίλιππο ο θεσμός της οικογένειας είναι ιεραρχικά το πιο υψηλότερο σκαλί. Η σειρά ξεκινάει με την απώλεια της αδερφής του και του πατέρα του. Οπότε, ο ρόλος της αδερφής του είναι κάτι πολύ ιερό για εκείνον κι όταν βρίσκει την Ειρήνη, βλέπουμε πόσο πολύ θέλει να την φέρει κοντά του.

Έτσι, όταν βλέπει στην Βασιλική μια συμπεριφορά παράλογη, γιατί βλέπει ότι δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένος ή ουσιαστικός λόγος που δεν αποδέχεται την Αριάδνη - είναι περισσότερο εγωιστικοί οι λόγοι παρά πρακτικοί - σε συνδυασμό με το ότι βλέπει στην Βασιλική μερικά χαρακτηριστικά της μάνας της, της Αρετής, που δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής και τον προβληματίζουν, οπότε όλα αυτά δημιουργούν την δυσανασχέτηση του Φίλιππου», είπε αρχικά ο ηθοποιός για τον χαρακτήρα του στο σίριαλ.

Έπειτα η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν ισχύουν όσα έχει ακούσει σχετικά με την αποχώρησή του από αυτό: «Για εμένα η Γη της Ελιάς είναι ορόσημο για την καριέρα μου, από την σειρά αυτή ξεκίνησα, θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Όταν ξεκίνησε, κανείς μας δεν περίμενε ότι θα κάνει αυτή την επιτυχία κι ότι θα μιλάμε για 4ο χρόνο. Έβαλα πολλά πράγματα στην άκρη για να αφοσιωθώ σε αυτό. Μετά από 3 χρόνια όμως, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε αυτά. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή ότι ο ρόλος του Φίλιππου θα ολοκληρωθεί στην 3η σεζόν», κατέληξε εκείνος, με τους πάντες να παθαίνουν σοκ στο πλατό.