Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Πλάκα κάνεις; Δεν μπορώ να περπατήσω...» - Η πρώτη του βόλτα μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Τις ημέρες των γιορτών ήμουν στο σπίτι με τα παιδιά μου και φίλους που ήρθαν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Πλάκα κάνεις; Δεν μπορώ να περπατήσω...» - Η πρώτη του βόλτα μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή Πρωινό Σουσού, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 12/1, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο γνωστός επιχειρηματίας, πριν απο τις γιορτές, νοσηλεύτηκε στο "Λαϊκό Νοσοκομείο" προκειμένου να κάνει εγχείρηση κήλης ενώ λίγες ημέρες αργότερα χρειάστηκε να ξανανοσηλευτεί (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του).

Για την περιπέτεια της υγείας του είχε μιλήσει πριν απο λίγες ημέρες και στην στην εφημερίδα On Time και στην Σάσα Σταμάτη. «Βγήκα από το νοσοκομείο τα Χριστούγεννα και είμαι σπίτι μου και αναρρώνω. Μπήκα στο νοσοκομείο να κάνω μια επέμβαση κήλης, γύρισα κανονικά στο σπίτι μου κι έπειτα από λίγες ημέρες μού έκανε επιδείνωση, μου γύρισε σε ειλεό και πήγα να πεθάνω. Ξαναέκανα εγχείρηση γιατί κάτι δεν πήγε καλά στην πρώτη. Πήγα στον άλλον κόσμο και γύρισα, αλλά τέλος καλό όλα καλά...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Οι νέες δηλώσεις για την υγεία του Αργύρη Παπαργυρόπουλου

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο το 2024 να είναι τυχερό και πάνω από όλα, υγεία. Είναι η πρώτη μέρα μετά το νοσοκομείο που βγαίνω έξω. Θεώρησα λόγο της ημέρας να έρθω από εδώ να κάνω τον σταυρό μου στην εκκλησία. Όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή τραβάει ένα λούκι. Πέρασα κι εγώ το δικό μου λούκι. Πιστεύω η καινούρια χρονιά να φέρει γούρι σε όλους» ανέφερε αρχικά.

Για τον αν ήταν δύσκολες οι στιγμές, ο επιχειρηματίας απάντησε: «Πλάκα κάνεις; Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει; Από ό,τι μου είπαν και οι γιατροί, ήμουν κάπως γυμνασμένος, ήμουν και αδύνατος και αυτό βοήθησε πολύ. Τις ημέρες των γιορτών ήμουν στο σπίτι με τα παιδιά μου και φίλους που ήρθαν. Ήρθε ο Νάσος από το εξωτερικό, θα ξαναφύγει».

«Πήγα να κάνω μια απλή εγχείρηση για κήλη. Έκανα το χειρουργείο, όλα καλά πήγα σπίτι μου, κάθισα μια μέρα μέσα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν ειλεός. Πολύ τυχερός στάθηκα. Την άλλη μέρα το κατάλαβα γιατί στο χειρουργείο μπήκα στη 1 το βράδυ. Τέλος καλό, όλα καλά».

Δείτε εδώ το βίντεο: