Ερωτευμένη ξανά ένα μήνα μετά τον χωρισμό της – «Πίκρα» για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ποιος ηθοποιός της έκλεψε την καρδιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ερωτευμένη ξανά ένα μήνα μετά τον χωρισμό της – «Πίκρα» για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου έγινε γνωστό πως πλέον είναι μόνη ξανά στη ζωή μετά από 8 μήνες σχέσης. Φαίνεται ωστόσο ότι αυτός ο χωρισμός δεν την πτόησε, αλλά εκείνη είναι ξανά ερωτευμένη με τον νέο χρόνο, αφού αυτόπτες μάρτυρες τη συνάντησαν πρόσφατα σε κοσμική εκδήλωση και σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ με έναν νέο και γοητευτικό ηθοποιό που φαίνεται να της έχει κλέψει την καρδιά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν έγινε γνωστό μέσα από διάφορα δημοσιεύματα πως η Dua Lipa και ο Romain Gavras αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους για να επικεντρωθούν στην καριέρα τους ο καθένας. Η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης μπορεί να μην το επιβεβαίωσαν ποτέ, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο πως αποφάσισαν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Για την Dua Lipa συγκεκριμένα πλέον υπάρχουν και ντοκουμέντα, αφού ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν είναι πια μόνη, αλλά είπε ξανά «ναι» στον έρωτα.

Οι φήμες φούντωσαν μετά από ανάρτηση της Page Six, σύμφωνα με την οποία η 28χρονη pop star και ο 33χρονος ηθοποιός Callum Turner δεν φλερτάρουν απλά, αλλά είναι «τρελοί» ο ένας για τον άλλο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, εθεάθησαν να χορεύουν σε ένα afterparty στο Los Angeles για την πρεμιέρα του σόου του Masters of The Air -όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός- το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου, πυροδοτώντας έτσι τις εικασίες για νέο ρομαντικό ειδύλλιο.

Την Dua Lipa είχε διεκδικήσει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι η Dua Lipa δεν έχει κάποια επαγγελματική σχέση με τη συγκεκριμένη σειρά, επομένως θεωρείται ήδη πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική για να παρευρεθεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση. «Ήταν στην πρεμιέρα για να τον υποστηρίξει» ανέφερε ανώνυμη πηγή στην Page Six. «Ενδιαφέρον» για την συγκεκριμένη τραγουδίστρια είχε εκδηλώσει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που την είχε χαρακτηρίσει τον «απόλυτο έρωτα».

Δείτε επίσης: «Δεν είμαστε πολύ ωραίο ζευγάρι;» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδειξε δημόσια τα μηνύματα που στέλνει στον έρωτά του

Όπως είχε παραδεχτεί στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», της έστειλε μηνύματα για να την προσεγγίσει, χωρίς επιτυχία. Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα διάβασε και ένα μήνυμα στον αέρα όπου της έλεγε: «Hello Dua, I’ m Konstantinos from Greece. You are very beautiful and talented. I hope one day to meet you!», με την παρουσιάστρια να του κάνει πλάκα: «Ε θα σου απαντήσει σε αυτό το μήνυμα;».