Μαριάννα Γουλανδρή: Γέννησε η εγγονή της Βαρδινογιάννη - Μαμά για δεύτερη φορά

Ποιο είναι το φύλο του μωρού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαριάννα Γουλναδρή Λαιμού ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς όπως ανακοίνωσε η Σάσα Σταμάτη μέσα από την εφημερίδα On Time, έγινε μαμά για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο άλλο ένα παιδί. Το δημοσίευμα, συγκεκριμένα, αναφέρει πως η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη βρέθηκε στο μαιευτήριο πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται για την πρωτότοκη κόρη της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή - καθώς στη συνέχεια απέκτησαν άλλα δύο, τον Γιάννη και την Μαριέττα - η οποία παντρεύτηκε πριν από πολλά χρόνια τον Φίλιππο Λαιμό, στις 4 Φεβρουαρίου 2017 συγκεκριμένα, στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγορίου, και μαζί του απέκτησε το πρώτο της παιδί, μία κόρη, τον Μάρτιο του 2018.

Δείτε επίσης: Βαρδής Βαρδινογιάννης: Η ιστορία του συζύγου της Μαριάννας - Η απόπειρα δολοφονίας και τα παιδικά του χρόνια

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Μαριάννας Γουλανδρή

Και αυτή τη φορά, λοιπόν, η αγαπημένη μανούλα γέννησε άλλο ένα κοριτσάκι, μεγαλώνοντας την οικογένειά της και δίνοντας στον πρώτο καρπό του έρωτά της ένα αδερφάκι. Δεν αναφέρεται εάν έχει επιστρέψει στο σπίτι της ακόμη, ωστόσο, ούτε υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τοκετό.

Η περιουσία της γιαγιάς της

Ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο βρίσκεται η οικογένεια της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη η οποία έφυγε από την ζωή πριν από μερικές ημέρες (δείτε φωτογραφίες από την κηδεία της), σύμφωνα με τη λίστα Forbes.

Στην λίστα συνολικά βρίσκονται 6 Έλληνες δισεκατομμυριούχοι των οποίων η συνολική περιουσία ανέρχεται στα 16,6 δις δολάρια.

Πρώτη βρίσκεται η Μαρία Αγγελικούση με περιουσία 5,6 δισ. δολ και στη θέση 455 της συνολικής κατάταξης.

Στη 2η με περιουσία 3,2 δισ. δολάρια, βρίσκεται ο Αριστοτέλης Μυστακίδης. Ο επιχειρηματίας, που είναι στη θέση 905 της συνολικής λίστας.

Ο κληρονόμος του εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου, Φίλιππος με περιουσία 2,8 δισ. δολάρια, καταλαμβάνει την 3η θέση στην ελληνική εκπροσώπηση και τη θέση 1.067 στον συνολικό πίνακα του Forbes.

Η 4η θέση είναι του Βαρδή Βαρδινογιάννη, με την οικογενειακή περιουσία να ανέρχεται στο 1,9 δισ. δολάρια. Καταλαμβάνει τη θέση 1.575 της λίστας του Forbes και έχει επενδύσεις σε σειρά κλάδων, από τη Motor Oil έως τα ΜΜΕ.

Στην 5η θέση βρίσκεται η Μαριάννα Λάτση, με περιουσία 1,6 δισ. δολάρια, καταλαμβάνοντας τη θέση 1.804.

Στην 6η θέση μεταξύ των Ελλήνων, με περιουσία 1,5 δισ. δολάρια βρίσκονται ο Σπύρος Λάτσης και η αδελφή του, Μαργαρίτα, καταλαμβάνοντας τη θέση 1.905, σύμφωνα πάντα με το Forbes.