Στέλιος Διονυσίου: Κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του - Τι συνέβη

Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Διονυσίου, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου δεν εμφανίστηκε στο Nox, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά μαζί με την Μαρινέλλα και την Μπέττυ Μαγγίρα κάθε Τετάρτη, όπως είχε προγραμματιστεί, κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του και έτσι προχώρησε σε εισαγωγή στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρευρεθεί στο show. Παρόλα αυτά, ο ρεπόρτερ επικοινώνησε με τον τραγουδιστή και ο ίδιος εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως σήμερα, Σάββατο 13/1, σε λίγες ώρες, θα είναι έξω.

Δείτε επίσης: Η συγκινητική αναφορά του Στέλιου Διονυσίου στον πατέρα του - «Δεν μπορούσα με τίποτα να διανοηθώ ότι...»

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Διονυσίου για τη νοσηλεία του

«Είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως αυτό το τριήμερο δεν θα εμφανιστεί στο «Περιβόλι του Ουρανού», όπως είχε κανονίσει, διότι στόχος του είναι πρώτα να αναρρώσει πλήρως.

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα», το πρωί της Κυριακής 13/2/22, ο Στέλιος Διονυσίου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα είχε εξομολογηθεί την αντίδραση του όταν πέθανε ο πατέρας του, μίλησε για όλους και για όλα, για τη ζωή του για την καριέρα του αλλά και τη σύντροφό του Αγνή με την οποία πρόκειται σύντομα να κάνουν το επόμενο βήμα.

«Δε θα μπορούσα να κάνω καμία άλλη δουλειά. Έχω δύο αριστερά χέρια, θα μπορούσα να πάω να αλλάξω μια λάμπα και να βάλω φωτιά στο σπίτι. Πήρα στη σύντροφό μου, την Αγνή, ένα πολύ καλό κατσαβίδι, ό,τι χαλάει στο σπίτι το φτιάχνει εκείνη», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου και πρόσθεσε:

«Γνώρισα την Αγνή σε μια δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό μου. Γέμισε το κενό που είχα».

Για τα παιδιά του εξομολογήθηκε: «Τα παιδιά μου έφυγαν από την Ελλάδα πριν 6 χρόνια, αλλά μιλάμε τακτικά. Με την πρώην σύζυγό μου, Μαριλίτα, μιλάμε πιο συχνά γιατί εκείνη μου λέει τα παράπονα και τι κάνουν τα παιδιά. Είμαστε μαζί για τα παιδιά, αν και έχουμε χωρίσει. Έχει κατανόηση. Τα δύο χρόνια που δε δουλεύαμε δεν μπορούσα να στέλνω τα ίδια χρήματα με πριν».

«Παλιότερα δεν μπορούσα να διαχειριστώ την σκέψη ότι ένας νέος άνθρωπος θα έμπαινε στο σπίτι που ζουν τα παιδιά μου. Έβγαινα από τα ρούχα μου. Έλεγα ότι “θα ‘ρθω εκεί και θα γίνει ο χαμός”. Ωστόσο αυτό άλλαξε στην πορεία. Γνώρισα πρόσφατα τον σύντροφο της πρώην συζύγου μου. Μόλις τον γνώρισα, ηρέμησα», δήλωσε με αφορμή την γνωριμία των παιδιών του με τον σύντροφο της πρώην συζύγου του.