Αγγελική Ηλιάδη – Στάζει μέλι για τον Σάββα Γκέντσογλου: «Πιστεύω ότι θα είναι νικητής του φετινού Survivor»

Η αποκάλυψη για την πρόταση που της έγινε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη – Στάζει μέλι για τον Σάββα Γκέντσογλου: «Πιστεύω ότι θα είναι νικητής του φετινού Survivor»

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σουκού», που τη συνάντησε σε βραδινή έξοδό της, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη και σχολίασε ιδιαίτερα κολακευτικά την συμμετοχή του πρώην συντρόφου της και πατέρα του μικρού γιου της, Σάββα Γκέντσογλου. Εκείνη μόλις επέστρεψε απ' το reality του ΣΚΑΪ, «I'm a Celebrity... Get me out of here», αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που τις προηγούμενες μέρες την ήθελαν να ξανακάνει το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Άλλωστε η τραγουδίστρια δηλώνει fan του Survivor, και όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Από τότε που ξεκίνησε το «Survivor» δεν έχω χάσει επεισόδιο, όχι φέτος, όλα τα χρόνια». Σχολιάζοντας ειδικότερα τη συμμετοχή του Γκέντσογλου ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο Σάββας θα είναι νικητής και μπορεί να το καταφέρει», και αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αβαντάζ, εφόσον αθλητικά είναι πολύ δυνατός, και το κοινό δεν μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Στο μαγαζί του πρώην της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, μετά τα μπουζούκια - «Όλο μαζί είναι...»

Η Αγγελική Ηλιάδη δέχτηκε πρόταση για το Survivor

Στην πορεία της κουβέντας παραδέχτηκε ότι δέχτηκε πρόταση, την οποία απέρριψε προς το παρόν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Μου είχε γίνει πρόταση από τότε που ήμουν στον Άγιο Δομίνικο», αναφερόμενη στη συμμετοχή της στο reality του ΣΚΑΪ που προβαλλόταν στο πρώτο μισό της σεζόν. Όπως συμπλήρωσε, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που της έγινε: «Φέτος δεν θα είμαι γιατί ξεκινάω εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη», βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που την ήθελαν στο πλευρό του πρώην αγαπημένου της.

Για την συγκεκριμένη απόφαση πάντως δήλωνε μετανιωμένη λίγες μέρες πριν. Όπως είπε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού»: «Το συζητήσαμε πάρα πολύ όλο αυτό, του έβαλα εγώ την ιδέα να πάει. Όταν επέστρεψα από το Celebrity, λίγες ημέρες πριν επιστρέψουμε είχα την πρόταση για το Survivor αλλά είπα αποκλείεται. Λέω γιατί δε λέτε στον Σάββα, που του αρέσει πολύ το project και έτσι του έγινε πρόταση. Του έκανα πλύση εγκεφάλου για να πάει, γιατί πραγματικά είναι μια υπέροχη εμπειρία και ευτυχώς που πήγε! Το μετάνιωσα που δεν πήγα, αλλά δεν θα με δείτε, γιατί ήδη έχω ξεκινήσει τις ετοιμασίες για συνεργασία στη Θεσσαλονίκη. Θα το ανακοινώσω μέσα στην εβδομάδα», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.