Έλληνας τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός! Η φωτογραφία με το μονόπετρο και το μεγάλο «Ναι»!

Δείτε τα ρομαντικά στιγμιότυπα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έλληνας τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός! Η φωτογραφία με το μονόπετρο και το μεγάλο «Ναι»!

Λένε πως ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και στην προκειμένη περίπτωση, αφού πρόσφατα ο Έλληνας τραγουδιστής έριξε την πρόταση στο «τραπέζι» και η σύντροφός του απάντησε με ένα μεγάλο «Ναι». Έχοντας για φόντο τις χιονισμένες πλαγιές πήρε το ρίσκο και γονάτισε, έβγαλε το μονόπετρο από την τσέπη και τελικά δεν βγήκε χαμένος...

Ο λόγος φυσικά για τον Ηλία Δρούλια, έναν εκ των δύο από τους «Droulias Brothers» που σύντομα θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του. Η nail artist Μαρία Μπιμπή φαίνεται πως του έχει κλέψει την καρδιά για τα καλά, και παρότι γενικά κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά αυτή τη σχέση, αποφάσισαν τη συγκεκριμένη στιγμή να την μοιραστούν με όλο τον κόσμο, καθώς σημαίνει πολλά για εκείνους.

Έτοιμος για γαμπρός ο τραγουδιστής Ηλίας Δρούλιας

Ηλίας Δρούλιας Μαρία Μπιμπή πρόταση γάμου

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την στιγμή που ζήτησε σε γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του για να λάβει θετική απάντηση. Ακολούθησαν φωτογραφίες και με το μονόπετρο, άκρως κολακευτικές να σημειώσουμε για το μανικιούρ της μέλλουσας συζύγου, ενώ οι αγκαλιές και τα φιλιά παραλίγο να... λιώσουν τα χιόνια. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και συγκατοικεί από την πρώτη περίοδο ουσιαστικά.

«Ζούμε μαζί. Μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι. Περνάμε καλά. Ως άνθρωπος είμαι πολύ δοτικός, αν είναι αμοιβαίο. Μου αρέσω να δείχνω τα συναισθήματά μου. Είμαι παλιάς κοπής άνδρας, έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια. Δεν νομίζω ότι η συγκατοίκηση με δεσμεύει. Μπορείς σε μια συγκατοίκηση να είσαι και ελεύθερος. Αν με τον άνθρωπό σου κάνεις όμορφα πράγματα, σε ικανοποιεί και σε ευχαριστεί που είσαι μαζί του, τότε όλα είναι μια χαρά», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Ηλίας Δρούλιας για τη συγκατοίκηση με την Μαρία Μπιμπή. Δείτε και άλλα στιγμιότυπα από την ρομαντική πρόταση γάμου, που ανέβασε το ζευγάρι: