Νίκος Μάνεσης: «Θα σε κάνω φαλακρή Μενεγάκη» - Χαμός στο πλατό του ALPHA! Έβαλαν μουσική και ξεκίνησαν να χορεύουν οι συνεργάτες του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Μάνεσης: «Θα σε κάνω φαλακρή Μενεγάκη» - Χαμός στο πλατό του ALPHA! Έβαλαν μουσική και ξεκίνησαν να χορεύουν οι συνεργάτες του

Ο Νίκος Μάνεσης έκανε μία εντελώς διαφορετική έναρξη το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου στην εκπομπή του, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, στο κανάλι του ALPHA. Ο παρουσιαστής ανακάλυψε πως το τραπέζι γύρω από το οποίο κάθεται ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του τόσο καιρό έχει φωτορυθμικά και έτσι αποφάσισε να τα εκμεταλλευτεί.

Ξαφνικά, λοιπόν, άρχισε να παίζει μουσική στο πλατό, με τα φώτα πλέον να θυμίζουν ντίσκο, και οι συνεργάτες του, οι οποίοι τόσο καιρό κρύβονται πίσω από τις κάμερες, ξεκίνησαν να χορεύουν μπροστά σε αυτές, με εκείνον να τους χειροκροτά και να απολαμβάνει το θέαμα.

Δείτε επίσης: «Πρέπει να παρέμβει η πολιτεία γιατί...» - Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης στον ALPHA για τα νούμερα τηλεθέασης

Χαμός στο πλατό της εκπομπής "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" σήμερα 14/1

«Θα σε κάνω φαλακρή Μενεγάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης σε έναν από τους συνεργάτες του που βγήκε μπροστά να χορέψει, προκαλώντας το γέλιο όλων.

Στιγμές ευτυχίας για τον παρουσιαστή και την σύζυγό του

Ο Νίκος Μάνεσης με την Φαίη Μαυραγάνη είναι από τα πιο ενωμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο ένας βρίσκεται στο πλευρό του άλλου από το 2002 και φέτος κλείνουν 23χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά.

To ζευγάρι είχε συνεργαστεί στον ΑΝΤ1 και κατάφερε για αρκετό χρονικό διάστημα να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ακόμη και μέχρι σήμερα κρατούν ένα χαμηλό προφίλ στα Μέσα και δεν απασχολούν με τα προσωπικά τους.

«Η βασική τύχη δύο ανθρώπων είναι να πορεύονται όμορφα μαζί. Να βρει ο ένας τον ταίρι του στο πρόσωπο του άλλου. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις απαιτούν προσπάθεια. Θέλει αγώνα και από τις δύο πλευρές για να κρατήσεις μία σχέση ζωντανή. Τίποτα δεν χαρίζεται και δεν αφήνεται στην τύχη. Έπειτα από δεκαεννιά χρόνια κοινής ζωής έχω όλους τους λόγους της γης να ευχαριστώ το Νίκο που υπάρχει στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που μου έφερε ο Θεός αυτό το δώρο», είχε πει η Φαίη Μαυραγάνη για τον σύζυγό της σε συνέντευξη της στο 7 Μέρες TV.

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή του Νίκου Μάνεση (δείτε εδώ την πρώην σύζυγό του), η Φαίη Μαυραγάνη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το γάμο τους και έγραψε «Χρόνια πολλά σε έναν υπέροχο άνθρωπο, χρόνια πολλά στον υπέροχο μπαμπά μας».