Γιώργος Ασημακόπουλος: «Θα πήγαινα στο J2US αν κάποιος έκανε τη φωνή μου σαν του Σάκη Ρουβά»

Τι δήλωσε για την Κατερίνα Δαλάκα και το Survivor

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency

Τον Γιώργο Ασημακόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Σπύρος-Ραφαήλ Κεραμίδας. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τα πρώτα επεισόδια στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να έχει δεχτεί τηλεοπτική πρόταση για το J2US, ενώ ξεκαθάρισε παλαιότερες δηλώσεις του για την Κατερίνα Δαλάκα.

Όσον αφορά τη δική του συμμετοχή, ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής ανέφερε: «Εννοείται ότι περίμενα πως θα μπω σε αυτόν τον κύκλο, περίμενα να μπει και ο Τζέιμς Καφετζής. Δεν ξέρω τι έγινε εκεί, γιατί υπήρχαν κάποιες νομικές εκκρεμότητες της παραγωγής και του Τζέιμς, που δεν ξέρω αν έχουν λυθεί και ποιο θα ήταν το τίμημα, αν για να μπει στο παιχνίδι θα έπρεπε να διαγραφούν αυτά που του χρωστούσαν. Και για τον Παππά το περίμενα και θεωρώ ότι έχει δείξει έναν πολύ καλό αγωνιστικό χαρακτήρα, παίζει το παιχνίδι όπως ξέρει, κινεί τα νήματα».

Δείτε επίσης: Γιώργος Ασημακόπουλος για Κατερίνα Δαλάκα: «Μάλλον έχει μια καλή επαφή με τον Ατζούν...»

Η coach που πρότεινε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Όσον αφορά τις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς διάφοροι παίκτες για τις σχέσεις της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κάτι, ούτε ο Στάθης, ούτε η Βρισηίδα είπαν κάτι περίεργο. Είπαν ότι έχει καλή σχέση με την παραγωγή, που δεν είναι κακό». Για τη δική του συμμετοχή στον φετινό κύκλο συμπλήρωσε: «Αν μου δινόταν ξανά η ευκαιρία θα ξανασκεφτόμουν να πάω. Είχα κάνει κάποιες συναντήσεις, αλλά τα επαγγελματικά μου είναι λίγο περίεργα».

Για τον νέο κύκλο του J2US ανέφερε: «Θα με έβλεπα αν είχα και έναν βοηθό, μία τραγουδίστρια που αγαπάω, κάποιος που θα μπορέσει να κάνει αυτή τη γάργαρη φωνούλα που έχω να την αναδείξει σαν τον Σάκη Ρουβά, που τον κάνω και μου αρέσουν τα τραγούδια του. Αν μου έλεγαν να προτείνω coach, θα έλεγα “Ελευθερία Ελευθερίου, ένα όνομα, μια ιστορία”».