Light: Ρομαντικές στιγμές στην Ελβετία με την Άννα Θεοδωρίδη - Δείτε βίντεο

Bόλτα με χάσκι και με τελεφερίκ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/nerogreco
Instagram/nerogreco

Ο Light και η σύντροφός του, Άννα Θεοδωρίδη, συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελβετία, ανακαλύπτοντας τον γοητευτικό προορισμό του Γκστάαντ συγκεκριμένα. Ο τράπερ, πριν από λίγες ημέρες, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμές από τις περιηγήσεις τους στην περιοχή. Το ζευγάρι απόλαυσε το χειμωνιάτικο τοπίο και τις κατάλευκες πλαγιές στο χιονοδρομικό κέντρο, βγάζοντας φωτογραφίες από τη στιγμή που κάνουν σκι και επιβιβάζονται στο τελεφερίκ.

Σήμερα, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να προσθέσει μια ακόμη συναρπαστική δραστηριότητα στο πρόγραμμά τους, κάνοντας μια ρομαντική βόλτα στο χιόνι με χάσκι. Η Άννα Θεοδωρίδη ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στα social media, ενώ ο Light το αναδημοσίευσε, και μοιράστηκε έτσι με τους fans του αυτή την υπέροχη στιγμή. Κάπως έτσι μπαίνει επίσημα τέλος και στις φήμες που ήθελαν τον τράπερ να περνάει κρίση στη σχέση του με τη σύντροφό του. Σε δηλώσεις του κι εκείνος είχε διαψεύσει ότι υπάρχουν σύννεφα μεταξύ τους και τόνισε πως είναι πολύ πιθανόν να κάνουν σύντομα και το επόμενο βήμα.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι:

Όταν ο Light έκανε «ζημιά» στον Ρέμο για τη σύντροφό του

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη ρομαντική κίνηση που έχουν δει από τον τράπερ, καθώς δεν έχει διστάσει να ρίξει «Όλα τα λεφτά λουλούδια» στην αγκαλιά της μετά το τέλος του ημιτελικού του Fame Story. Τότε είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο επίσης ήταν μαζί στην κριτική επιτροπή της ακαδημίας και μάλιστα είχε δηλώσει πως τα πανέρια που άδειασε για εκείνη άξιζαν ένα εκατομμύριο ευρώ. Το ποσό μάλλον δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, αλλά αυτή ήταν η ακριβής δήλωσή του: «Τα ήξερα όλα τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και πέταξα ένα εκατομμύριο ευρώ σε λουλούδια. Γεια σας!»

Δείτε επίσης: Light: Το success story του τράπερ που... αποκαθήλωσε τον Τσιτσάνη και την ιστορία του!

TAGS