Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Μαγικές στιγμές με τις κόρες τους στα χιόνια

Διασκέδασαν με την ψυχή τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/vasilikimillousi
Instagram/vasilikimillousi

Το νέο έτος φέρνει νέες αρχές και η οικογένεια του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση ξεκίνησε το 2024 με μια ιδανική απόδραση. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και η σύζυγός του, συντροφιά με τις αγαπημένες τους κόρες, Λένια και Σοφία, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους την καθημερινή ρουτίνα και να απολαύσουν τη μαγεία των πρώτων ημερών του νέου έτους σε έναν χειμερινό προορισμό.

Η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε τις στιγμές αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό της οικογένειας στα χιόνια. Φορώντας μπουφάν, γάντια και μπότες βγήκαν έξω για να απολαύσουν το χιόνι, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και χαράς. Το ζευγάρι των Ολυμπιονικών, μαζί με τις αγαπημένες του κόρες, αποδεικνύει ότι οι οικογενειακές στιγμές είναι πολύτιμες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση στα χιόνια με τις κόρες τους
Instagram/vasilikimillousi

Η νέα εξόρμηση του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η τελευταία τους απόδραση για το 2023 είχε πραγματοποιηθεί σε χειμερινό προορισμό. Η οικογένεια είχε περάσει όμορφες στιγμές στο Βέλγιο, και συγκεκριμένα στο Μπριζ. Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή και αυτού του προορισμού, αφού πριν από λίγους μήνες ο «άρχοντας των κρίκων» είχε επιστρέψει θριαμβευτής από την Αμβέρσα, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και παίρνοντας έτσι το «χρυσό» εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι.

Παρά το θετικό αποτέλεσμα, δεν πρόλαβαν να δουν όλα τα αξιοθέατα που ήθελαν, και γι' αυτό αποφάσισαν σε αυτό το ταξίδι να χαρούν το Βέλγιο με την ησυχία τους! Έτσι έγινε και λίγες μέρες αργότερα, που η οικογένεια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα πρώτα χιόνια που έπεσαν. Λίγη σημασία έχει άλλωστε η τοποθεσία, αφού παράδεισος για εκείνους είναι οπουδήποτε βρίσκονται οι τέσσερίς τους. Η πρωταθλήτρια της γυμναστικής ανέβασε στιγμιότυπα μαζί με τις κόρες της, και να χορεύει μόνη της στο χιόνι. Δείτε στιγμιότυπα:

H Βασιλική Μιλλούση στα χιόνια
Instagram/vasilikimillousi
H Βασιλική Μιλλούση στα χιόνια με την κόρη της
Instagram/vasilikimillousi