Survivor: Ανατροπή στον αγώνα, δείτε ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία!

Έληξε!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor: Ανατροπή στον αγώνα, δείτε ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία!

Ράγισαν καρδιές! Σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την κούραση να υπερνικάει πολλούς από τους παίκτες, έχουμε το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα ασυλίας του Survivor και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Αν και τα αρχικά spoiler έκαναν λόγο για νίκη των Διασήμων στον αγώνα ασυλίας, τελικά η αποχή της Κατερίνας Δαλάκα φαίνεται να ήταν καθοριστική, ενώ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μπόρεσε να αποδώσει στο 100%.

Νικητές στον σημερινό αγώνα ασυλίας ήταν οι Μαχητές, που δεν πτοήθηκαν από την πρόωρη αποχώρηση του Rob James Seymour, αλλά αμέσως μετά πήραν προβάδισμα και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή το ματς παιζόταν στον πόντο, άνοιξαν την ψαλίδα στο +4 (από 6-6 σε 10-6) και κέρδισαν μία εβδομάδα με απαρτία στο νησί του Survivor, μετά την πρώτη αποχώρηση της Ανδριάνας Καγιά.

Απόλυτη ανατροπή στο Survivor

Το αποτέλεσμα δεν ήταν μόνο έκπληξη με βάση τις πρώτες διαρροές, αλλά και επειδή μέχρι τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βλέπουμε μόνο τους Διασήμους να κόβουν πρώτη το νήμα, κερδίζοντας τρεις αγώνες ασυλίας. Από την άλλη, φάνηκε ότι οι Μαχητές σήμερα ήταν πιο «πεινασμένοι» για τη νίκη, κάτι που φάνηκε στον στίβο μάχης. Ανώτεροι σε κάθε περίπτωση, έδειξαν πως το φετινό Survivor δεν θα είναι μονόπλευρο και πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Κόντρα στις αρχικές ενδείξεις έκαναν την ανατροπή και γύρισαν το συνολικό σκορ σε 4-1 για τις ασυλίες, ενώ πέρα από την ασφάλεια της παραμονής στο νησί, τους νικητές περίμενε και μια επιπλέον... γλυκιά έκπληξη, αφού κέρδισαν από ένα βάζο μέλι ο καθένας. Στο επίκεντρο του αγώνα βρέθηκε ο Rob James Seymour, όχι μόνο επειδή δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα, αλλά επειδή με αφορμή αυτό ξέσπασε και ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στους Μαχητές και τον Αλέξη Παππά.

TAGS