Αθηναΐς Νέγκα: Ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο - «Επιτέλους έχω βρει κάποιον με τον οποίο έχω...»

Είναι έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα: Ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο - «Επιτέλους έχω βρει κάποιον με τον οποίο έχω...»

Η Αθηναΐς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αυτή προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15/1. Εκεί μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και το ζήτημα του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ωστόσο αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα.

Απάντησε, δηλαδή, για την απώλεια του πατέρα της, τις ανασφάλειές της, ενώ μίλησε και για τον διαζύγιό της. Όταν, δε, ρωτήθηκε εάν έχει μπει κάποιο νέο πρόσωπό στη ζωή της, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Η εξομολόγηση της Αθηναΐδας Νέγκα για τον νέο της σύντροφο

«Η απώλεια του πατέρα μου είναι ένα πολύ τραγικό γεγονός. Είναι κάτι που κουβαλάς πάντα και δεν μπορείς να το ξεπεράσεις ποτέ πλήρως», είπε αρχικά για τον θάνατο που την στιγμάτισε.

Και έπειτα δήλωσε: «Έχω τρομερή ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν δεν κάνω ολική πλαστική για να μεταμορφωθώ σε Μις Κόσμος θα συνεχίσω να έχω αυτή την ανασφάλεια. Δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ η γυναίκα που χαρακτηρίζεται από το ευρύ κοινό ως κουκλάρα. Είμαι για τους πιο μερακλήδες εγώ. Δεν βάφω τα νύχια μου, οπότε είναι μεγάλη η απόσταση για την αισθητική επέμβαση. Βέβαια, μπορεί να την καλύψω και να μεταμορφωθώ σε ένα υπέροχο πλάσμα ξαφνικά».

Όταν ρωτήθηκε εάν θεωρεί τον χωρισμό ως έναν μικρό θάνατο, όπως πολλοί, απάντησε: «Βλέπετε να έχω πεθάνει;».

Δείτε επίσης: «Για να χωρίσει κάποιος...» - Η Αθηναΐς Νέγκα "έσπασε" τη σιωπή της μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της

Έπειτα, αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω μία σχέση την οποία θέλω να προστατεύσω πάρα πολύ. Θέλω να λέω ότι αισθάνομαι πως επιτέλους έχω βρει κάποιον με τον οποίο έχω τη σημαντικότερη σχέση της ζωής μου και είναι ένας άνθρωπος που νιώθω ότι είναι πιο έξυπνος από ό,τι είμαι εγώ. Δεν ήταν εύκολο, αλλά νομίζω ότι τον βρήκα. Δηλώνω ερωτευμένη, με ενθουσιασμό. Γάμο να μη σκέφτεστε όμως!» δήλωσε.