Τζένιφερ Άνιστον: Μίλησε γεμάτη χαμόγελο στα ελληνικά - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards 2024

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τζένιφερ Άνιστον: Μίλησε γεμάτη χαμόγελο στα ελληνικά - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards 2024

Ο δημοσιογράφος του Happy Day Γιώργος Σατσίδης παρεύρεθηκε στο κόκκινο χαλί των «Critics Choice Awards 2024» μεταφέροντας τη Δευτέρα 15/1 στην εκπομπή του Alpha αποκλειστικές πληροφορίες για όλα όσα έζησε εκεί.

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος είδε πολύ λαμπερές παρουσίες να περπατάνε στο κόκκινο χάλι. Μάλιστα με πολλούς από αυτούς συνομίλησε και με άλλους φωτογραφήθηκε. Κομβική ήταν σίγουρα η στιγμή, που η Τζένιφερ Άνιστον του απάντησε και μάλιστα στα ελληνικά.

Δείτε επίσης: Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Τζένιφερ Άνιστον στην κηδεία του Μάθιου Πέρι

Η στιγμή που η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε ελληνικά

Όπως ακούμε και στο βίντεο, ο Γιώργος Σατσίδης με το που εντόπισε την ηθοποιό της είπε: «Τζένιφερ τι κάνεις;» και εκεί υπέρλαμπρη όπως ήταν του απάντησε: «Καλά είμαι εσύ;» τιμώντας τις ελληνικές ρίζες της.

Πως ήταν η Τζένιφερ Άνιστον πριν τα ''Φιλαράκια''

Την εμφάνιση αυτή της Τζένιφερ Άνιστον σε μία τηλεοπτική σειρά πριν ακόμα παίξει στα Φιλαράκια, σίγουρα δεν τη θυμάται κανείς. Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν μελαχρινή και δεν είχε καμία σχέση με το πως είναι σήμερα, ξανθιά και κούκλα!

H σειρά η οποία ανέδειξε την Τζένιφερ Άνιστον, ήταν το «Molloy», όπου εξιστορούταν η ζωή της 11χρονης Molloy Martin, που μετακόμισε με τον πατέρα της και τη νέα του οικογένεια. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Mayim Bialik, η γνωστή μας «Amy» του «Big bang theory», ενώ την μεγαλύτερη, ετεροθαλή αδελφή της έπαιζε η Τζένιφερ Άνιστον.

Βέβαια μιας και λέμε για τα Φιλαράκια, αυτό που σε κάθε περίπτωση αξίζει να δείτε είναι το πώς είναι σήμερα ο γιος του Ρος, ο μικρός Μπεν. Έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας κούκλος, δείτε εδώ φωτογραφίες του.

Όπως θα διαπιστώσετε, η εμφάνιση της ηθοποιού είναι πολύ διαφορετική, ωστόσο ακόμα και τότε ήταν απλά υπέρλαμπρη.