Super Κατερίνα: Η Καινούργιου έκλεισε ξαφνικά την σύνδεση με τον Καραγιάννη - Καλεσμένος της ζήτησε να αποχωρήσει όταν άκουσε το όνομα του

«Γίνεται μία επικοινωνιακή απάτη εκ μέρους του, διαρκώς λέει ότι με μηνύει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Η Καινούργιου έκλεισε ξαφνικά την σύνδεση με τον Καραγιάννη - Καλεσμένος της ζήτησε να αποχωρήσει όταν άκουσε το όνομα του

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Δευτέρα 15/1 όταν η Κατερίνα Καινούργιου προλόγισε τον Ανδρέα Καραγιάννη με σκοπό να μιλήσει για τις επιστολές κατά των ιερέων που ρίχνουν τα πυρά τους για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έκοψε την σύνδεση μαζί τους εξαιτίας του καλεσμένου της στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ο καλεσμένος της δήλωσε πως δεν θα ήθελε να ανοίξει διάλογο με τον κ. Καραγιάννη, καθώς λέει παντού πως τον μηνύει και τον σέρνει στα δικαστήρια, κάτι το οποίο δεν ισχύει αφού μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί κάποιο χαρτί.

Αυτός ο καλεσμένος της Super Κατερίνα δεν ήθελε να μιλήσει με τον Καραγιάννη

«Θα μου επιτρέψετε, επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον κύριο Καραγιάννη. Θεωρώ ότι γίνεται μία επικοινωνιακή απάτη εκ μέρους του, διαρκώς λέει ότι με μηνύει και τα ποσά που διεκδικεί. Ευχαρίστως να τον ακούσετε, αφού εγώ αποχωρήσω ή να αποχωρήσω τώρα και να τον ακούσετε. Δεν θα ήθελα με κανέναν τρόπο να βρεθώ σε διάλογο με κάποιον που λέει ότι με μηνύει και δεν με μηνύει», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον προλόγισε και εμφανίστηκε μέσω skype στον αέρα του ALPHA.

Αφού όλοι στο πλατό τον άκουσαν προσεκτικά και έφυγε από την οθόνη ο Ανδρέας Καραγιάννης, ο κ. Τατσόπουλος εξήγησε πως η ιστορία ανάμεσα τους ξεκίνησε από πέρσι λόγω της σειράς με τον Παΐσιο (δείτε την δήλωση που τα ξεκίνησε όλα).

«Ξεκίνησε μία ιστορία από πέρσι με το σήριαλ με τον Παΐσιο, που είπα εγώ ότι είναι απαράδεκτο να παρουσιάζεται ως ιστορική σειρά. Άφησε να αιωρείται η εντύπωση ότι εμένα με σύρει στα δικαστήρια. Εγώ με τον κύριο Καραγιάννη θέλω να συζητήσω παρά μόνο στα δικαστήρια μαζί του. Με χαρά θα μιλήσω μαζί του στο δικαστήριο. Επικοινωνιακές απάτες και τερτίπια ότι εγώ σε σύρω στα δικαστήρια χωρίς να σε σύρω… θα τον σεβόμουν πολύ περισσότερο εάν το έκανε», εξήγησε σε όλους στο πάνελ του Super Κατερίνα.

Από πλευράς του ο Ανδρέας Καραγιάννης δεν σχολίασε τίποτα και δέχτηκε την απόφαση της Κατερίνας Καινούργιου να διακόψει την σύνδεση τους και να τον βγάλει στον αέρα αργότερα όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος φύγει από το πλατό.