Μίνως Θεοχάρης: «Έφυγε δέκα μέρες πριν γεννηθώ από καρκίνο...» - Σκυγκινεί με την εξομολόγησή του για τον θάνατο του πατέρα του

«Φαντάζομαι και η μητέρα μου θα πέρασε δύσκολα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μίνως Θεοχάρης: «Έφυγε δέκα μέρες πριν γεννηθώ από καρκίνο...»  - Σκυγκινεί με την εξομολόγησή του για τον θάνατο του πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15/1, ο Μίνως Θεοχάρης. Στην άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων ανοιχτά για τον θάνατο του πατέρα του, το οποίο έχασε πριν ακόμη γεννηθεί.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του στην εκπομπή The 2night show, είχε μιλήσει για την σεξουαλικότητα του τονίζοντας: «Δεν με απασχολεί πια αν με έχουν αποδεχθεί οι άλλοι. Ας φύγουμε από αυτό, ας βγάλουμε ένα ένα τα βάρη. Ένας βάρος που είχα ήταν να με αποδεχθούν και να με αγαπάνε και να με θέλουν όλοι. Αυτό πια το έχω πετάξει και δεν υπάρχει. Ας μην με αποδεχτούν όλοι» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η εξομολόγηση του Μίνωα Θεοχάρη για τον θάνατο του πατέρα του

«Ο πατέρας μου έφυγε πριν γεννηθώ, δέκα μέρες πριν. Πήρα το όνομά του. Είχε καρκίνο, έφυγε αιφνίδια και πολύ γρήγορα... Αισθάνομαι ότι η γιαγιά μου, ο παππούς μου, η μητέρα μου και ο πατριός μου, έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να πάρουμε αγάπη και να μην καταλάβουμε τίποτα. Ωστόσο, εμένα η ζωή μου είναι έτσι, δεν ξέρω πώς είναι το άλλο, αν θα ζούσε ο μπαμπάς μου, αν θα ήταν περήφανος για εμένα» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Μίνως Θεοχάρης: «Σου λένε ότι η σεξουαλικότητα είναι...» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον ηθοποιό

«Γύρω στα 6 εμφανίστηκε ο πατριός μου. Δεν ξέρω πώς είναι οι άλλες οικογένειες, ήμασταν πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι. Η γιαγιά μου και ο παππούς μου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη διαχείριση. Φαντάζομαι και η μητέρα μου θα πέρασε δύσκολα και προσπάθησαν να μην το περάσουν σε εμάς.»

«Ήταν δύσκολο για τη μητέρα μου να μας λέει ιστορίες για τον πατέρα μου, η γιαγιά μου μού έλεγε αρκετές. Νιώθω τον πατέρα μου σαν τον φύλακα άγγελό μου» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: