MasterChef 8: «Πού πας μωρέ με το ριζότο;» - Το "πάρτυ" του Twitter για τα σχόλια του Πάνου Ιωαννίδη

Ποιοι ήταν οι πρώτοι μονομάχοι

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: «Πού πας μωρέ με το ριζότο;» - Το

Με το καλησπέρα σας ξεκίνησαν οι δοκιμασίες στην πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής, Masterchef, το βράδυ της Δευτέρας 15/1, με τα μαχαίρια να παίρνουν "φωτιά" από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αφού οι μονομαχίες για τους καλύτερους 24 έχουν ήδη ξεκινήσει (δείτε εδώ τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα).

Οι πρώτοι μονομάχοι του MasterChef

Πρώτοι μονομάχοι ήταν οι Τάνια και ο Ιωάννης οι οποίοι "ρίχτηκαν" στην μαγειρική μάχη να διεκδικήσουν μία ποδιά και μία θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Η Τάνια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική παρά το γεγονός ότι η οικογένεια της δεν τρώει κρέας λόγο θρησκευτικών πεποιθήσεων, και έφτιαξε σωλομό.

Από την πλευρά του ο θαρραλέος Ιωάννης έφτιαξε για πρώτη φορά, ριζότο, μπροστά στο master της συνταγής, Πάνο Ιωαννίδη. Ο κριτής δοκίμασε το πιάτο του διαγωνιζόμενου και φυσικά επεσήμανε τα λάθη του. Την ποδιά τελικά πήρε η Τάνια

«Η μαγειρική έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου επειδή ξέρω κι εγώ κάτι. Μπορώ να μιλήσω κι εγώ και πριν δεν μιλούσα καθόλου. Στο σχολείο είχα βιώσει bullying. Είχα σταματήσει να βγαίνω στον κόσμο ότι θα με κοροϊδεύουν και θα μου πούνε τη λάθος λέξη...» είχε εξομολογηθεί η πάικτρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα σχόλια στο Twitter

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σχόλια από τους αγαπημένους Τουιτεράδες, οι οποίοι παρακολουθούν με προσήλωση και σχολιάζουν "καυτές" ατάκες και όλα όσα σημβαίνουν στην αποψινή πρεμιέρα. Απ' ότι φαίνεται υπάρχει μία ιδιαίτερη συμπάθεια στην Τάνια ενώ δίκασαν το ριζότο.

Δείτε εδώ τα σχόλια: