MasterChef 8: Χαμός με τις μονομαχίες - Το ένα ζευγάρι "κόπηκε" και το άλλο πέρασε

Ο νέος Κανόνας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Χαμός με τις μονομαχίες - Το ένα ζευγάρι

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης MasterChef, που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 15/1. Οι διαγωνισζόμενοι μπήκαν κατευθείαν στα "βαθιά" αφού κλήθηκαν να μονονμαχίσουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο για μία θέση στους 24 καλύτερους.

Το αποψινό, επεισόδιο, είχε συγκινήσεις (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Μάριου για το πρόβλημα υγείας του), αλλά και ανατροπές, αφού κάποιοι παίκτες που περίμεναν να μπουν, δεν κατάφεραν να πάρουν το πράσινο φως για να συνεχίσουν, άρα να πάρουν και την ποδιά.

Το ζευγάρι που "κόπηκε" από το MasterChef

Συγκεκριμένα οι τρεις κριτές είχαν το δικαίωμα να "κόψουν" και τους δύο παίκτες μίας μονομαχίας αν δεν είναι αντάξιοι των προσδοκιών τους. Το ζευγάρι αυτό ήταν ο Περικλής και ο Κώστας οι οποίοι δεν κατάφεα να πείσουν τους κριτές και έφυγαν από το παιχνίδι πριν κάνει ξεκινήσουν.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ωστόσο, δύο ήταν οι πάικτες οι οποίοι ενθουσίασαν τους κριτές και αυτοί ήταν ο Μάριος και τον Νικόλας οι οποίοι πήραν την ποδιά που τους είχε περισσέψει, αφού και οι δύο τα πήγαν πολύ καλά και τους άξιζε μία θέση στην επόμενη φάση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα επικά σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα του MasterChef

Το κοινό ήταν καθηλωμένο στους τηλεοπτικούς του δέκτες ενώ τα σχόλια στο Twitter πήραν "φωτιά" από το πρώτο κιόλας λεπτό της πρεμιέρας. Φυσικά οι επικές ατάκες που γράφτηκαν στα social media, δεν αφορούσαν άλλους από τους τρείς πρωταγωνιστές του αποψινού πρώτου επεισοδίου. Την τιμητική του βέβαια είχε ο Σωτήρης Κοντιζάς.