Έλλη Κοκκίνου: «Γεια σου Βανδή φωνάρα!» - Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της έκανε το κοινό να τη μπερδεύει με τη Δέσποινα

Μια κούκλα με το νέο της look!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλλη Κοκκίνου αποφάσισε μαζί με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού να κάνει και μια πολύ ωραία αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στο χρώμα των μαλλιών της. Από καστανόξανθη η τραγουδίστρια είναι και επίσημα ξανθιά.

Την Δευτέρα 15/1 η Έλλη Κοκκίνου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok τραγουδώντας ένα κομμάτι από το νέο της single. Έτσι λοιπόν είδαμε και την αλλαγή στο look της.

Το παράδοξο είναι ότι οι ακόλουθοι της Κοκκίνου σχολίασαν - εκτός από το τραγούδι - το νέο look και άλλοι ωστόσο μπερδεύτηκαν. Πιο αναλυτικά, είδαμε το κοινό της να την μπερδεύουν με την πολύ καλή της φίλη τη Δέσποινα Βανδή! (δείτε εδώ πως απαντάει η Κοκκίνου στα αρνητικά σχόλια, που δέχεται η Βανδή).

Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Έλλης Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου - Σχόλια - μαλλιά
Έλλη Κοκκίνου - Βανδή

Η αποκάλυψη της Κοκκίνου για τη διατροφή της

«Είναι αγχωτικό το γεγονός, ότι πρέπει να προσέχω την εικόνα μου για τη δουλεία. Βέβαια, είναι πλέον μέρος της ζωής μου, αλλά θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα, ότι δεν είναι αγχωτικό. Το έχω συνηθίσει πλέον, αλλά όχι μόνο για τη δουλειά, εγώ πάντα ήθελα να είμαι σε όσο καλύτερη εικόνα γίνεται και όσο καλύτερα μπορώ, και θέλω. Είμαι πάντα σε μόνιμο πρόγραμμα διατροφής, έρχομαι εδώ στη δουλειά μου με το ψυγειάκι μου.

Έχει μπει τόσο πολύ στο πετσί μου, που δεν έχω ξεσπάσματα. Που και να έχω δε θα διαρκέσουν για μέρες, αλλά θα πω, ότι θα φάω και τηγανιτές πατάτες, και τι έγινε; Σπάνια. Έχω γενικώς περιορισμένη διατροφή λόγω του ότι έχω και κοιλιακάκη, το οποίο με περιορίζει και άλλο σε αυτά, που μπορώ να φάω, μου το κάνει πιο δύσκολο για τις επιλογές, που έχω. Αν δεν προσέξω, παθαίνω τυμπανισμό και αναιμία. Παρόλα αυτά, έχω επιλέξει να κόψω το κόκκινο κρέας, γιατί έχω αποφασίσει να μην προκαλώ πόνο στα ζωάκια. Άρα μειώνονται κι άλλο οι τροφές που μπορώ να φάω.

Τη φωνή μου την προσέχω κάνοντας μαθήματα κάθε εβδομάδα, και όταν δεν κάνω ασκήσεις μόνη μου, έχω ασκησιολόγιο στο σπίτι. Δεν πίνω παγωμένα, δεν πάω σε χώρους που έχουν φασαρία, δεν ξενυχτάω, δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, που βαραίνει πάρα πολύ το λαιμό. Και γενικότερα προσέχω πάρα πολύ», είχε πει η Έλλη Κοκκίνου τον Δεκέμβριο του 2023 στο "Happy Day".