Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω το παιδί μας να πάρει...» - Τα τρυφερά του λόγια την εγκυμονούσα, Δήμητρα Βαμβακούση

Τα δύο στοιχεία που ξεχωρίζει σε εκείνη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω το παιδί μας να πάρει...» - Τα τρυφερά του λόγια την εγκυμονούσα, Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος την Τρίτη 16/1 στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού με τον επιχειρηματία - ηθοποιό να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με τη δράση του Φύλακα Άγγελου, που έχει ιδρύσει μαζί με τη Ράνια Κωστάκη και τον κουμπάρο του, Αναστάσιο Ντούγκα.

Με αφορμή λοιπόν τη μεγάλη συζήτηση, που έγινε για την προστασία κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για το παιδί, που περιμένει εκείνος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η εγκυμονούσα έχει μπει στο μήνα της (δείτε εδώ το βίντεο με το μωρό να κλωτσάει) επομένως το ζευγάρι είναι σε ετοιμότητα να ζήσει την πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους.

Οι τρυφερές δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη Βαμβακούση και το παιδί τους

«Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και την ψυχή της. Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Δήμητρα να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να του μάθω να αγαπάει. Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπά και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά, που είναι η κακοποίηση.

Γιατί έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να καταλάβει, ότι δεν κάνει κάτι λάθος και για οτιδήποτε πρέπει να είσαι εκεί για να το καθοδηγείς και να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο, που γνωρίζει στη ζωή του σε μικρή ηλικία απόμακρο. Πρέπει να είναι κοντά, να αισθάνεται οικείο το περιβάλλον», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.