Ελένη Μενεγάκη: «Aν καταλάβω ότι μπαίνουμε σε αυτό δεν με ευχαριστεί καθόλου...» - Η απρόσμενη απάντηση της παρουσιάστριας στη Νίκη Λυμπεράκη

«Κάποιος λόγος θα υπάρχει»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Aν καταλάβω ότι μπαίνουμε σε αυτό δεν με ευχαριστεί καθόλου...» - Η απρόσμενη απάντηση της παρουσιάστριας στη Νίκη Λυμπεράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε στο μεσημέρι της Τρίτης 16/1, η Νίκη Λυμπεράκη. Η γνωστή δημοσιογράφος στην αποκαλυπτική συζήτηση που είχε με την παρουσιάστρια, εξέφρασε την επιθυμία της, να της πάρει και εκείνη μια συνέντευξη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Νίκη Λυμπεράκη δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις, με την τελευταία, να είναι πάλι στην ίδια εκπομπή, όπου τότε είχε μιλήσει για για την προσωπική της ζωή ενώ έκανε και κάποιες συνταρακτικές αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου.

«Αγαπώ πολύ αυτήν τη δουλειά. Οι συνεντεύξεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους είναι μια πρόκληση. Είμαι αγχώδης άνθρωπος. Δουλεύω πράγματα μέσα μου συνολικά, όχι για να είμαι καλή στη δουλειά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, όπως έχω πάει και στον καρδιολόγο ή στον οδοντίατρο. Πήγα όταν ήταν άρρωστος ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. Όταν έχεις έναν άνθρωπο διπλά σου και ξέρεις ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να γίνει καλά, βιώνεις μια απώλεια που συντελείται μέρα μέρα» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων (δείτε εδώ τι είπε αποκαλύψει).

Η πρόταση της Νίκης Λυμπεράκη στην Ελένη Μενεγάκη

Έτσι λοιπόν, στη σημερινή εκπομπή η δημοσιογράφος έκανε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη να της παραχωρήσει και εκείνη μία συνέντευξη, ωστόσο η παρουσιάστρια έδωσε μία απρόσμενη απάντηση.

«Ξέρεις τι σκεφτόμουν εδώ ερχόμενη; Έχεις πολύ καιρό να δώσεις μια πολύ μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη ρε παιδί μου» είπε η Νίκη Λυμπεράκη

«Κάποιος λόγος θα υπάρχει» απάντησε η παρουσιάστρια.

«Κάποιος λόγος υπάρχει σίγουρα. Σε κάθε περίπτωση αφήνω αυτό εδώ… Έχεις πολύ καιρό να δώσεις μια τηλεοπτική συνέντευξη, να κάνεις ένα ωραίο ταξίδι, να πας σε ένα νησί των Κυκλάδων, θα πω την Άνδρο, θα κάτσεις να κάνεις ένα γύρισμα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Θα σου πω κάτι με όλη μου την ειλικρίνεια, ποτέ δεν μου άρεσε να δίνω συνεντεύξεις. Ποτέ. Ξέρεις τι μου αρέσει; Αν μπορείς μέσα από την κουβέντα που κάνουμε εδώ να με ρωτήσεις κάποια πράγματα χωρίς να καταλάβω ότι μου παίρνεις συνέντευξη, απαντάω σε όλα. Αλλά αν καταλάβω ότι μπαίνουμε σε αυτό δεν με ευχαριστεί καθόλου» είπε Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: