Πέτρος Συρίγος: «Eξαιρετικό παιδί, ζούσε με...» - Η αποκάλυψή του για τον παίκτη του MasterChef, Μάριο

«Εύχομαι να κερδίσει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πέτρος Συρίγος: «Eξαιρετικό παιδί, ζούσε με...» - Η αποκάλυψή του για τον παίκτη του MasterChef, Μάριο

Η πρεμιέρα του MasterChef, σχολιάστηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 16/1. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ιστορία ενός διαγωνιζόμενου, του Μάριου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι, ανοιχτά, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Πάσχω από μεσογειακή αναιμία. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, κάποιες δεσμεύσεις που δεν με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες γιατί έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Ελλάδας, της Αθήνας. όχι ότι έξω δεν γίνεται, απλά μου είναι δύσκολο να το βρω αυτό. Είπε ο γιατρός στη μητέρα μου πάρε το παιδί σου και φύγε Αθήνα χθες. Η μάνα μου αυτό έκανε και είμαι πλέον στην Αθήνα....» αποκάλυψε ο πάικτης (δείτε εδώ την συνέχεια).

Τα λόγια του Πέτρου Συρίγου για τον Μάριο

Ο σεφ της εκπομπής, Πέτρος Συρίγος μίλησε για τον Μάριο καθώς τον γνωρίζει προσωπικά αφού ο πάικτης του ριάλιτι μαγειρικής δούλευε μέχρι πρόσφατα στο εστιατόριό του.

«Eξαιρετικό παιδί, ζούσε με αυτό που έχει. Συγχαρητήρια! Εύχομαι να κερδίσει. Έφυγε πριν από λίγο καιρό από το μαγαζί μου γιατί είχε πολλή δουλειά και έπρεπε λίγο να κάτσει. Διαμάντι!» είπε χαρακτηριστικά

Ωστόσο νωρίτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή την συγκινητική ιστορία του πάικτη, είχε προχωρήσεΙ σε μία προσωπική εξομολόγησή από αντίστοιχη δική του ιστορία, όταν, σε ηλικία μόλις 5 ετών, διαγνώστηκε με την ίδια ασθένεια, που στην τότε εποχή ήταν θανάσιμη, με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο πένθος η οικογένειά του.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Είναι ιδιαίτερα δύσκολη αρρώστια. Είχα κι εγώ μία εμπειρία. Είχα παιδική αναιμία, αλλά με είχαν διαγνώσει με μεσογειακή και το σπίτι μου είχε ένα μήνα πένθος, μέχρι που αποδείχθηκε ότι ήταν ένα άλλο παιδί και είχαν κάνει λάθος τις εξετάσεις. Εκείνη την εποχή σήμαινε "αντίο" η μεσογειακή αναιμία. Σήμερα η επιστήμη έχει προχωρήσει. Οι εξετάσεις ήταν άλλου παιδιού. Θυμάμαι τη μάνα μου να κλαίει και να είναι ψύχραιμη μαζί μου, μην προσπαθεί να μου το περάσει. Δεν καταλάβαινα πολλά εγώ. Ήμουν 5 ετών τότε. Καταλάβαινα το δράμα από τη μάνα μου. Μετά από καιρό αποδείχτηκε ότι ήταν λάθος του εργαστηρίου στην Πάτρα και έγινε πάρτι ζωής. Εγώ ως παιδί έκανα μονίμως ενέσεις σιδήρου» ανέφερε ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: