Γιώργος Μητσικώστας για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού του πράγματος, που πάει να καταστρατηγήσει όλο αυτό...»

«Εγώ κατ’ αρχήν είμαι υπέρ του φυσιολογικού...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Μητσικώστας για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού του πράγματος, που πάει να καταστρατηγήσει όλο αυτό...»

Την δική του άποψη για σχετικά με το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, εξέφρασε ο Γιώργος Μητσικώτσας, το πρωί της Τρίτης 16/1, μέσα από την εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα.

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει μία πολύ μεγάλη συζήτηση, γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, καθώς οι απόψεις ποικίλουν, ενώ αρκετοί είναι οι επώνυμοι που έχει πάρει θέση είτε υποστηρίζοντας, είτε όχι το νομοσχέδιο. Μάλιστα σήμερα, στην εκπομπή, Το Πρωινό, προχώρησε σε δηλώσεις και ο Λάκης Γαβαλάς.

«Όταν είχα πάει στις προσφυγοπούλες στη Μυτιλήνη, έβλεπα πώς γραπώνονται στη μάνα τους τα παιδάκια, σας το λέω και ανατριχιάζω, και πώς αντιμετωπίζουν τον μπαμπά. Κι εγώ είδα δύο παιδάκια εκεί και ήθελα να τα πάρω σπίτι αλλά το βράδυ είδα εφιάλτες ότι το παιδί τελικά χρειάζεται μάνα και πατέρα...» ανέφερε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ ολόκληρή τη δήλωσή του.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Μητσικώστα για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Εγώ κατ’ αρχήν είμαι υπέρ του φυσιολογικού, ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με έναν άντρα και μία γυναίκα. Αν πάνε να μου την πέσουν, υπάρχει η αναλογία: το ying και το yang, το αρσενικό και το θηλυκό. Αυτά πρέπει να συνυπάρχουν σε ένα σπίτι

«Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού του πράγματος, που πάει να καταστρατηγήσει όλο αυτό το φυσιολογικό που υπάρχει στην κοινωνία» συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

H απάντησή του για το πρόβλημα υγείας στον λαιμό του

«Πιστεύω πολύ στον Θεό και πάω στο Άγιο Όρος. Η ψυχανάλυση με την πίστη συμβαδίζουν. Η προσευχή έχει κι άλλα παρακλάδια. Έχει τον διαλογισμό που επίσης κάνω. Κι εκεί επικοινωνείς και καλείς κάποια πνεύματα, κάποιες παλαιές ψυχές που είναι στο γενεαλογικό σου δέντρο. Μέσα από τον διαλογισμό, μπορείς να τις επικαλεστείς» ανέφερε ο ηθοποιός στην εκπομπή Happy Day.

Για το πρόβλημα της υγείας του ανέφερε: «Στην αρχαιότητα είχε βγάλει κάτι τέτοιο ο Σοφοκλής, το οποίο δεν είναι κάτι. Είναι ένα λίπωμα. Τότε είχε πει ο Σοφοκλής "σας αρέσουν τα έργα μου;" και δεν το έβγαλε ποτέ γιατί ήθελε να δει πού επικεντρώνεται το μάτι. Χάνουμε την ουσία και η ουσία για εμένα είναι το βλέμμα. Τα μάτια του ανθρώπου είναι η ψυχή του.»