Δούκισσα Νομικού: Παιχνίδια και βόλτες στον ήλιο - Η σπάνια ανάρτηση με τα παιδιά της

Δείτε τη φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε μία τρυφερή αλλά και σπάνια ανάρτηση με τα παιδιά της προχώρησε η Δούκισσα Νομικού, την Δευτέρα 15/1. Αν και είναι αρκετά ενεργή στα social media, προσπαθεί να κρατά την οικογένεια της μακριά από την δημοσιότητα, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ.

Το γνωστό μοντέλο, ωστόσο, έχει δημοσιεύσει πολλές φορές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους ακόλουθούς της, το εντυπωσιακό της σπίτι στην Κηφισιά (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, μία φωτογραφία, με τα δύο της παιδιά Σάββα και την Αναστασία Θεοδωρίδη, τα οποία απολαμβάνουν τον ήλιο και το παιχνίδι σε έναν εξωτικό προορισμό, χωρίς, το μοντέλο, να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία.

«You are my sunshine, my only sunshine...», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Οι δηλώσεις της για τον γάμο του αδερφού της, Νικήτα με την Άννα Πρέλεβιτς και ο χορός της

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», αρκέστηκε να πει και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” απαθανάτισε την Δούκισσα να βγάζει selfie με τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο, μετά από επιθυμία δική του.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι από το οποίο φυσικά ανέβηκαν και διάφορα στιγμιότυπα στα social media και όπως είδαμε μεταξύ άλλων τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς ενώ η Δούκισσα Νομικού χόρεψε διασκεδάζοντας με την ψυχή της μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τη Φαίη Κυριακοπούλου.