Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Ήθελε να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος, ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα περίμενε»

Το αγκάθι στη συνείδηση του τραγουδιστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Ήθελε να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος, ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα περίμενε»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Γιάννης Βαρδής, με αφορμή τις εμφανίσεις του κάθε Τρίτη με τον Χάρη Βαρθακούρη σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας. Στις δηλώσεις του, όσον αφορά τα επαγγελματικά του, ήταν θετικός να παρουσιάσει μία μουσική εκπομπή, ενώ ο τραγουδιστής απάντησε για καταστάσεις του παρελθόντος που του προκάλεσαν σύγχυση, ειδικά την περίοδο που παντρευόταν ο πατέρας του Αντώνης Βαρδής με την Φιλοθέη Μωβ, τονίζοντας πως παγιδεύτηκε σε αυτήν την απόφαση.

«Κανένας συνάδελφος δεν μπορεί να με συγχύσει, με συγχύζουν πράγματα του παρελθόντος. Πράγματα που δεν τα διαχειρίστηκα καλά, δεν είχα καθαρό μυαλό. Με ξεγελάσανε, με λίγα λόγια… Κι έτσι λοιπόν αυτά είναι πράγματα που με συγχύζουν. Έβαλα την υπογραφή μου για το γάμο του πατέρα μου, σε μια περίοδο που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Και συνέχισε: «Υπάρχουν ιατρικές γνωματεύσεις, που λένε ότι ο πατέρας μου δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του, όπως είναι ένας γάμος. Και ειδικά όταν έχεις έναν σύντροφο 10 χρόνια και δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής να τον παντρευτεί, κάτι λέει αυτό. Ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα έλεγε “Ας γίνει ο άνθρωπός μου καλά, και έχουμε χρόνια μπροστά μας, παντρευόμαστε μετά”».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 17/1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Η εξομολόγηση του Γιάννη Βαρδή για τον γάμο του πατέρα του

Ο Γιάννης Βαρδής είπε στη συνέχεια: «Όμως ήθελε να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος. Αυτό είναι κάτι που εγώ θεωρώ ότι παγιδεύτηκα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι κακό να το ξέρει ο κόσμος, έχει πει διάφορα πράγματα, που από την αρχή φάνηκε τι εστί. Όταν βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ότι έχει παντρευτεί τον Αντώνη Βαρδή χρόνια και βγαίνω εγώ με ένα χαρτί που λέει δυο μήνες, χρειάζεται να ξανακάνουμε την κουβέντα; Υπέγραψα για το γάμο γιατί δεν είχα καθαρό μυαλό, μου έλεγαν “Αντώνης” κι έτρεχα. Ο γαμπρός δεν ήξερε τίποτα, ήξερε μόνο ο μάρτυρας και η νύφη».

Κλείνοντας, δήλωσε: «Κάνω ήδη ψυχοθεραπεία, με βοηθάει. Όταν έφυγε ο πατέρας μου, αυτή η κυρία άρχισε να μου κάνει μηνύσεις, για εξύβριση… Δεν πρόλαβα να ορθοποδήσω». Σε συνέντευξη του στο YOU, πριν από περίπου ένα μήνα, ο τραγουδιστής είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για την απόφαση να υπογράψει τον γάμο του πατέρα του: «Είναι ένα αγκάθι που κουβαλάω μέσα μου. Πιστεύω ότι τον στενοχώρησα πριν φύγει, γιατί με αυτή τη γυναίκα ήταν 10 χρόνια μαζί, αλλά δεν πήρε ποτέ την απόφαση να παντρευτούν. Απλά μέχρι τότε εκείνη δεν μας είχε δείξει κάτι περίεργο, γι' αυτό είπα κατευθείαν "ναι"».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιάννης Βαρδής κάνει την αυτοκριτική του: «Θα έκοβα πιο νωρίς τα μαλλιά μου»

Άκης Δείξιμος - Ο ξάδερφος του Γιάννη Βαρδή στηρίζει την εκδοχή του: «Όταν έγινε ο γάμος, ο Αντώνης Βαρδής ήταν ανήμπορος να έχει κρίση»

Ελεονώρα Μελέτη - Παίρνει το μέρος του Γιάννη Βαρδή στην κόντρα του με την Φιλοθέη Μωβ: «Δεν επιτρέπεται να αποκαλείς σκουπίδια τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται έχεις αγαπήσει»

Καλλιστώ Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ: «Δεν μπορούσαμε ούτε καν να πενθήσουμε τον πατέρα μας! Θα το συζητήσω με τον αδερφό μου...»

Γιάννης Βαρδής: «Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν εκεί...» - Η αποκάλυψη του για τον τραγουδιστή

Γιάννης Βαρδής για Γιώργο Νταλάρα: «Όταν ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο ερχόταν κλαμένος να δει τι κάνουμε»

Γιάννης Βαρδής: «Ήταν πολύ ξένος, και εγώ ήμουν...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον πατέρα του Αντώνη

Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα: Οι δύο μεγάλες δοκιμασίες που πέρασαν - «Αφού δεν χωρίσαμε τότε, δεν θα χωρίσουμε ποτέ!»

Γιάννης Βαρδής & Νατάσα Σκαφίδα αποκλειστικά στο YOU: Το μυστικό του γάμου τους και οι δύσκολες στιγμές στην σχέση τους